osdem66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba konuyu tamamen yanlış anlıyorsunuz ; hayır tema sizin olmayacak olamazda çünki burada çoklu satışta olan bir tema sadece size ait olabiirmi?
fiyat konusu sizin için yani ayırdıgınız bütcenize göre çok fazla olabilir..daha ucuz fiyatlara da tema bulabilirsiniz ancak bu sadece bir tema degil anahtar teslim bir sitedir konusunu okursanız bir çok ücretli eklenti mevcuttur ve bunları tek tek almaya kalktığınızda size verdiğim fiyatın en az 3 katı eder ki benim kuurlum sonrası verdiğim destek hataalrın çözümü vs lerin bile bedeli size verdiğim fiyatın eder..100-200 tl ye de tema bulabilirsiniz bu temaları satanlar ya başkasından çalmıştır yada sadece ufak tefek kodlama yaparak cep harçlığına tema satmaktadır sadece alırsınız elinizde patlar desteğini alamazsınız ve ayrıca o tip temları alan yada o kadar bütce ile bu işe başlayanlar kendileri bu işi bilmiyorlarsa çoğu kapatmıştır siteyi.. 2009 yılından beri bu işin içinde olan birisi olarak sizede buradaki herkese de tavsiyem eğer 50-100tl gibi bir bütçeyle e-ticaret işine atılacaklarsa bu işe hiç girmesinler yada ciddi bütceleri yok ise bu işi yapamazlar boşuna masraf yapmış olurlar sadece bu işi başarısızlıkla denemiş olurlar..çünki bu iş sadece tasarım yada siteyi kurmakla bitmiyor..
Bilgilendirme icin tesekkurler,ben yazilimci oldugumdan ve open cart gecmisim oldugundan bunlari yazdim diger ark. Hakkinda birsey diyemem.hayirli satislar,belirttiniz gubi birsey bilmeyenler icin cok ideal fiyat.(aek. Belirttigi gibi bilmiyorsaniz 50-100tl tema vs. Almayin,bana gelince farkli sitelerden alip duzenleyip musteriler icin kullaniyorum acikcasi,sorun olursada yazilimciyim ilgileniyorum)