Sessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akıla yada fikire Patent yok amaç paslaşmak olduktan sonra ne kadarı verirseniz o size kalmış bişey siz bişeyin sahibi olduğunu kanıtladıysanız patenti sizdeyse başkası sizden izinsiz kullanamaz anlamına gelir paylaşmakla patenti nasıl birleştirdiniz anlamak güç.

Güzel yazmışsın tebrik ederim.
Teşekkür ederim Hocam. Bilgi paylaşmaktan Allah'ın İzniyle korkmayız. Gençlerimiz xyz siteleri açmaya yöneliyorlar. Para kazanmak için bunu yapan çok var. Ben bir kişiye seo'yu öğreterek Allah'ın izniyle helalden para kazanmasına vesile oldum. Tabii Bu Rabbim'dendir. Kolay bir şeyi öğretmekten kaçınıyoruz. Neden bana rakip olur güldürme beni. Rızkı sen veriyorsan rakip olur. Rızkı Allah veriyorsa rakibin yoktur. Çünkü Kabubela'da Rızkını yazan Allah'u Teala'dır. Yeter ki kalben iman et. Önemli olan bilgiyi paylaşmak. Ulaşılmaz değil bizde bilmiyorduk zamanla öğrendik. Anne karnında bilgi öğrenilmiyor. Araştırarak sorarak bilgi öğreniliyor. Gençlerimize sahip çıkalım Dinimizin, Ülkemizin geleceği için bu önemlidir. İlimde, bilimde, teknoloji de gelişelim. İnanın yabancı forumlara gidiyorum bakıyorum. Adam ufacık bir soru soruyor. Yardım sever kişiler sayfalar dolusunda üşenmeden yazıyor. Kişi menfaatinden çok dayanışma ülke çıkarı, dini güçlendirmek için adamlar bunu yapıyor. Biz daha nerelerde geziyoruz.

Türkiye'de SEO'da en çok bilgi paylaşarak SEO'nun temellerini atan olarak görünen @seohocasi ve Marmara Web'e teşekkür ederim. Çünkü baya bir bilgi kaynağı sundular.