Patentler Boşuna alınıyor O Zaman
Akıla yada fikire Patent yok amaç paslaşmak olduktan sonra ne kadarı verirseniz o size kalmış bişey siz bişeyin sahibi olduğunu kanıtladıysanız patenti sizdeyse başkası sizden izinsiz kullanamaz anlamına gelir paylaşmakla patenti nasıl birleştirdiniz anlamak güç.
Hocam forumda sürekli konu paylaşma çabanızı görüyorum peki neden? Bilgiyi yaymak mı amacınız? Yoksa başka amaç mı güdüyorsunuz? Yoksa ben bilmişim havası mı oluşturmak amacınız? Neden anlattığınız yeni konular için patent almıyorsunuz? "Patentler boşuna alınıyor O Zaman" yazınıza atfen konuştum. Sizinle şahsi bir sorunum yoktur. Amaç bilgiyi yaymak olursa illa ki kazanırsınız. Amaç para ise para kaçar siz kovalarsınız. Bu kural değişmez. Google'da insanlığa faydalı olmak için kuruldu bakın ne kadar büyüdü. Para kazanmak amaçlı ilk başta kurulsaydı belki de bu kadar zor büyürdü. Yangına bir damla su götürebilene bu zamanda helal olsun. Biz yanıyoruz hocam bilginin araştırılmaması yaygın olmaması v.s. bu nedenle yanıyoruz. Farkında mısınız? Ben bilgiyi dağıtırım. Ne lisans isterim, ne telif hakkı, ne marka tescili. Kullar görmüyorsa Allah C.C. görüyor. Bu bana yeter. Nerede kaldı İstişare, nerede kaldı kardeşlik ruhu?? Herkes Elhamdülillah Müslümanız der. Ama bunun neresindeyiz? "Din Nasihattır" bunu unutmayın.
Dinle ne alakası var diyeceksiniz? Din bir yaşantı tarzıdır. Anlayan için. Biz yaşantımızda Kuran-ı Kerim ve Sünnet bırakırsak Allah'u Teala diyor ki: O zaman düşmanlarınızı Galebe çaldırırım. Galebe nedir? Galip gelmek demektir.
Ey Kardeşim sana sesleniyorum. Telif hakkı almak istiyorsan al. Lütfen bana kalbimde bu forumda olurken amacım para kazanmak diyebil. Sitem hit çeksin diye burdayım SEO 'yu daha yeni yeni öğreniyorum diyebil. Bende sana helal olsun diyeceğim.
Daha önce sürekli polemiklere girmişsiniz. Google Optimizasyon bölümünde okudum "Seo Danışmanlık" kelimesinde beni bulursunuz yazmışsınız v.s. burası yarışma yeri değil. SEO Yarışmaları bölümüne katılmanız gerekir. Bölüm ve sınıf farkı var. Burası Google Optimizasyon bilgi dağıtım bölümüdür. İsterseniz kuralları bir okuyunuz.
O gülücüğü de size iade ediyorum. Burası Palyaco oynatacak yer değildir. Kardeşlerimize bilgi vermeye çalışıyoruz. Yaşınızı da başka yerde söylemişsiniz.
"Akıl yaşta değil, baştadır."
bu cevaptan sonra size cevap vermeyeceğim. Mevlana'nın sözü vardır. Onu hatırlarım ki!
Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adammı Diye !
Söz: HZ. Mevlana
İlginize çok teşekkür ederim. Forum sakinleri rahatsızlık verdiysem hakkınızı helal edin. Bilgi paylaşıma lütfen devam edelim. Kardeşlerimiz kendisini geliştirsin. Selametle.
Güzel yazmışsın tebrik ederim.