Geçersiz tıklamaları Adsense otomatik olarak algılayabilmekte ve hesabınıza yansıyan tutarı sonradan geri alabilmekte. Şimdi neden böyle bir mail gönderdiler anlamış değilim. Muhtemelen hergün yapılıyor olması lazım, organize olabilir, tek kişinin 50 tıklaması olmayabilir, siz tıklıyor olabilirsiniz vs. vs. ben adsensenin böyle mail attığını son zamanlarda hiç görmedim. yanılıyorsam düzeltin.

İstedikleri bilgilerde çok saçma değil mi? Pardon, bunu siz söylemişsiniz. Google zaten tespit etmiş, sizden neden ip istesin? Nerden geliyor böyle şeyler aklınıza anlamıyorum.

Google'ın istediği aslında gerekli önlemleri almanız. Örneğin: adsense hesabınıza girip sadece yetkilendirdiğiniz sitelerde reklam gösterimine izin vermelisiniz. adsense reklamlarında aynı gün içinde 2. tıklamaları geçersiz sayan bir kod mu ne vardı yanlış hatırlamıyorsam. ben siteme onuda koydum dersiniz. benim hangi ip'de olduğum belli, sizin sisteminizde geçersiz tıklamaları algıladıysa bunlar arasında benim olmadığım da anlaşılıyordur. adsensenin geçersiz tıklamaları tespit edip bunlardan oluşan gideri tahsil ediyor. durum böyle ise neden hesabım askıya alındı? mahrumiyetimin giderilmesini rica ediyorum tarzında bir geribildirim gönderilebilirdi. gelen cevaba görede hareket edilirdi.