Görüp görmemen mahkemeyi ilgilendirmez karşı taraftan mail yolladınmı iş biter kaldırmazsan gider şikayetçi olur ki mail atma gibi bir zorunluluğuda yok karşı taraf mahkemeye vericem 3 gün içinde kaldır diye uyarı yollamış
ihtar çekmek zorunda değil hocam, direk mahkemeye verir isterse. İhtar karşı tarafın iyi niyetine bağlıdır.
Hocam öyle birşey yok, uyarı göndermek mecburi değil. İsterse direk işlem başlatabilir. Hani sende uğraşma benide yorma diye yolluyorlar maili. 3 gün süre tanımış, tekrar mail atıp "maili gördün mü? bak ben başlıyorum he sonra görmedim falan deme" diye mail atmazlar
Adam insanlık yapmış mail göndermiş bence kaldır direk mahkemeyede verebilir di
İnsanlık yapmış, mecburi değil vs. neye göre konuşuyorsunuz çok mersk ettim?

Kanunen ihtar çekmek zorunda ve ihtarı aldıktan sonra 3 gün içinde ilgili içeriği kaldırmak zorundasınız. Kaldırmazsanız suç o zaman başlar! Okumadan, araştırmadan sallamamak lazım.
· Kanunun Ek 4 üncü maddesi uyarınca, dijital iletim de dâhil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla servis ve bilgi içerik sağlayıcılar tarafından eser sahipleri ile bağlantılı hak sahiplerinin bu Kanunda tanınmış haklarının ihlâli halinde, hak sahiplerinin başvuruları üzerine ihlâle konu eserlerin üç gün içinde içerikten çıkarılması ihtar edilir. Söz konusu istemin yerine getirilmemesi halinde Cumhuriyet savcısına yapılan başvuru üzerine, üç gün içinde servis sağlayıcıdan ihlâle devam eden bilgi içerik sağlayıcısına verilen hizmetin durdurulması istenir. İhlâlin durdurulması halinde bilgi içerik sağlayıcısına yeniden servis sağlanır. Ancak ihlalin durdurulmaması halinde bilgi içerik sağlayıcısının söz konusu fiili FSEK. uyarınca suç teşkil eder.