Arkadaşlar çok derin bir film arşivim var yıllardır depoluyorum ve bunlar sıradan filmler değil.
Yıllardır bunları sitelere yüklüyorum artık kendi sitemi açtım fakat bu işi filehost ile yapmak istemiyorum.
Küçük çaplı bir filehost kurmak ( sadece kendi site trafiğim için ) ne kadar zor olur ve maliyeti ne kadar olur? Ne kadar zor olduğunu biliyorum ancak kararlıyım.
Kafadamkine en güzel örnek bu site. http://wipfiles.net/ Sadece kendi trafiği için kullanıyor sizce bunun maliyeti nedir? Free indirmeleri reklamlardan çıkarıyor belli ki premium satış için de reseller ile anlaşmış birçok.
Filehostların dolandırmasından çok sürekli açılıp kapanmasından ötürü sitenin çöp olmasından bıktım sadece istikrar için istiyorum ama biliyorum ki getirisi de çok fazla olacaktır.
Samimi olarak bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Teşekkür ederim yardımcı olacaklara şimdiden.
bunu yapmak elbette zor değil yaptıkdan sonrası önemli hukiki taleplere cevap verebilcek ulasal hukukuda bilen bir hukukcu premıum satışların için aracı firmalar ile anlaşabilcek birileri vs..vs... uzarda gıder..
En mantıklısı içeriginin kalitsine güvenıyorsan payaşımlarından seni takip eden user ler olduguna ınanıyorsan vip sistem daha mantıklıdır..