Merhaba arakdaşlar uzun zamandır kullandığım iç seo'yu sizlerle paylaşmak istiyorum.
öncelikle sitelerim hep haber sitesi olduğu için örneklerde haber siteleri ile ilgili olacak.
Bunu haberler com'dan öğrendim bu site hangi kelimeyi ararsak ilk 5'te yer alıyor şehir isimlerin arayın ilk sayfada bu site var.
şimdi wordpress ile no tage base eklentisini indirip kuruyorsunuz bu sayede etiketler siteniz.com/tag/etiket/ değilde siteniz.com/etiket/ şeklin de olacak.
Haberleri yazarken sık sık haberlerini yaptığımız etiket mesala "ahmet aslan " haberlerini çok yapıyorsunuz bunun için yapmanız ahmet aslan yaptığınız da vereceğiniz link siteniz.com/ahmet-aslan/ bu şekilde linki veriyorsunuz. yapacağınız her haberi ve daha sonraki haberleri hep bu şekilde devam ederseniz kısa sürede ahmet aslan veya ahmet aslan haberleri arattığınızda siteniz ön sıralarda çıkar.
"ahmet Aslan haberleri" şekilde arama sonucunun çıkmasını istiyorsanız All in One SEO eklenti ayarlarını %tag% Haberleri | %blog_title% şu şekilde ayarların gerisini google bırakın
Uzun zamandır yaptığım bu şekilde ki linklemeler ile inanılmaz şekilde alt kelimelerde yükselme gördüm.
Ayreten daha da geliştirmek istiyorsanız, temanızın ayarlarında "ahmet aslan ile etiketlenen yazılar" şeklini "Ahmet Aslan hakkında ki haberler" olarak ta düzenlerseniz yine artısı olup daha da çok yükselecektir.