Alıntı
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Yetersiz içerik: Sayfalarınızın AdSense tarafından onaylanıp sitenizde alakalı reklamlar gösterebilmesi için, sayfalarınızda, uzmanlarımızın inceleme yapabilmesine ve tarayıcımızın sayfalarınızın neyle ilgili olduğunu belirlemesine yetecek kadar metin bulunmalıdır.
Yukarıdaki mail adsenseden geldi. Karşılama e-postamızda diyor lakin karşılama e-postası gelmedi. Bu mailin ardından yeniden başvurdum fakat bu seferde adsense paneline girmeye çalıştığımda şu uyarı yazıyor ve girmiyor.
Alıntı
Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSensee katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
Hesap banladı mı diye kuşku duymaya başladım açıkçası. Başvurduğum hesaptan daha önce hiç adsense reklamı almadım bu arada. Konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.