Herkese merhaba. İngilizcemi aktif olarak kullanmamı sağlayacaklar işler arıyorum. Bu ilanı hazırlamamdaki amacım para kazanmaktan çok bir zorunluluk içine girerek kendimi ingilizce kullanmaya zorlamak. Ayrıca bu sayede 3-5 kuruş para kazanabilirsek ekstra motivasyon olacağını düşünüyorum. Yani bir nevi stajyer olarak çalışmak istiyorum.
Yukarıda yazılanlardan anlayabileceğiniz üzere amacım para kazanmaktan ziyade kendimi geliştirebilmek bu yüzden ingilizce düşünmeyi gerilettiği düşüncesinde olduğum birebir ingilizce-türkçe/türkçe-ingilizce çevirilerini yapmayacağım. Çeviri başlığı altında yapabileceğim tek iş ingilizce bir makaleyi okuyup içindeki fikirleri Türkçe olarak yeni bir makale halinde tekrar hazırlamak olacaktır. Üniversitede hazırlık okurken makalelerini bu şekilde hazırladığım bir teknoloji sitesi vardı. Bu şekilde hazırlanan makalelerin hepsi google'ın gözünde yüzde yüz özgün konumda olduğu için kısa sürede ilk sayfada yer almaya başladı.
Verebileceğim hizmetleri kısaca toparlayacak olursak : - İngilizce makaleden alınan fikirlerle yeni bir makale yazmak (yukarıda bahsettim)
- İngilizce makale hazırlamak
- İngilizce sitelerde editörlük
- Kişisel ingilizce yardımcılık (yabancı kişiler/kurumlarla iletişim kurmak, ingilizce kaynaklı bilgilerin türkçe şekilde sunulması vs.)
Listede bulunmayan bir hizmetten yararlanmak istemeniz halinde mesaj yolu ile bilgi alabilirsiniz. Fiyat konusunda yukarıda bahsettiğim amaçlar doğrultusunda benim bir isteğim olmayacaktır. Sizin iş için uygun gördüğünüz miktara (verilen emeğe saygı gösterilecek şekilde ve piyasa koşullarının çok altında olmadıkça) istenilen hizmeti seve seve yerine getireceğimi belirtmek isterim.