rhomantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 kişi teklif olayı çok yaratıcı ve anlamlı. Şu anda sevdikleriniz için eşsiz bir jest, mutluluk duygusuna yol açacaktır ve ileride de harika bir hatıra olacaktır. İstanbul'da yaşıyorsanız Ortaköy'den başka yer yapmayın derim. 2 kişi olunca bir avantajı da fiyatta zorlanmaz ikiye bölüşebilirsiniz. 2 yıl önce İstanbul'a gitmiştim ve arkadaşımla Ortaköy'de geziyorduk sahilde. Daha önce bir benzerini daha görmediğim ve çok etkilendiğim bir evlenme teklifine şahit olduk. Küçük bir tekneyle projektörle tekneden Boğaziçi Köprüsü'ne "Seni çok seviyorum, hayatımın en değerli kişisi, ömrümün anlamı v.s Benimle evlenir misin" tarzında bir mesajla yazısı yansıtıldı. Bu benim şahsi kanaatime göre yapılabilecek en güzel tekliflerden birisi, özellikle çiftseniz daha da anlamlı kılınır, bir tekne gezisi diye ayarlanıp habersizce yapılabilir
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. İlk başta biz de ortaköy düşündük hatta tekne vs. tuttum ben fakat sonradan iptal ettim daha doğayla içiçe bir yerde düşünüyoruz