Zentek Yazılım akaryakıt programı, Akaryakıt istasyonu İşletme yöneticilerinin belirlemiş olduğu yönetim şekline, yenlikçi yazılım çözümleriyle daha güvenli ve sağlam bir yapıyla yardımcı olmayı ilke haline getirmiştir.
Ürünlerimiz #Akaryakıt Yönetim Sistemi#
Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Entegrasyonu
Akaryakıt Stok Takip
Tank Stok Takip
Sayaç Endeks Takip
Veresiye Takip
Personel Açık Fazla Takip
Vardiya Raporu
Broşür İndir
Akaryakıt vardiyalarınızı otomasyon sisteminizden çekebileceğiniz gibi , manuel sayaç elektronik endeks girişi seçeneğiyle de yapabilirsiniz. Personel ya da ada bazında vardiyalar oluşturabilirsiniz. Otomasyondan çektiğiniz vardiyalar için veresiye fişlerini plaka bazında cariye işleyerek ürün ya da miktar kısımlarında yapılacak hataları engelleyebilirsiniz. Taşıt Tanıma carileriniz için dağıtım şirketinizin sistemine uygun olarak raporlamalar oluşturabilirsiniz.
Hesap kapatma işleminden sonra vardiya hesabınıza ait yapılan tüm işlemler için (Pos, Nakit, Veresiye, Giderler, Tahsilat ve Ödemeler, Sayaçlı satışlar ve Akaryakıt Ürün Satışları) istasyonunuza uygun raporlamalar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz raporlamaları uzaktan bilgisayar, tablet ve cep telefonundan kolayca takip edebilirsiniz.
#Market Yönetim Sistemi#
Market Yazarkasaları ile Entegrasyon
Market Stok Sayım Cihazları ile Entegrasyon
Market Stok Takip
Çoklu Depo Takip
Çoklu Satış Ekranı
Veresiye Takip
Kasa Açık Fazla Takip
Vardiya Raporu
Broşür İndir
Market Vardiyalarınızı bilgisayar bağlantılı yazarkasalarınızla ya da market satış ekranınızdan takip edebilirsiniz. Birden çok kasiyer aynı anda uyum içinde çalışabilir ve farklı vardiyalardan raporlamalar alabilir. Aynı anda birden çok satış ekranından satış yapılabilir.
Web tabanlı satış ekranımız sayesinde yerinize bağlı kalmaksızın satışlarınızı dışarıdan yapıp merkezden takibi sağlanabilir. Tanımlanabilir kısayollar sayesinde barkodsuz ürünlerinizin kolay ve zahmetsizce satışını gerçekleştirebilirsiniz. Sadelik ve kolay kullanım için tasarlanan ekranımız günlük işlemlerinizde hata oranını azaltmaktadır. Yapılan her işlemlerin log kayıtları tutulmaktadır. Çalışanlara verilen yetki tanımlamaları ile gözünüz arkada kalmayacak.
#Ön Muhasebe Yönetim Sistemi#
Kasa Takipslide1_MacBook_Pro
Banka Takip
Pos Takip
Çek Senet Takip
Cari Hesap Takip
Personel Takip
Gelir-Gider Takip
İşletme Kredi Kartı Takip
Alış-Satış Fatura Takip
Gelişmiş Raporlar
Broşür İndir
Gelişmiş web tabanlı ön muhasebe sistemimiz sayesinde tüm işlemlerinizi ister bilgisayarınızdan , isterseniz tabletinizden kolayca işleyibilirsiniz. Dilediğiniz zaman işlediğiniz verileri cep telefonunuzdan kolayca raporlayabilirsiniz Hesap hareketlerinizi işlem tipleriyle kriterlemeler yaparak listeleyebilirsiniz.
Ayrıntılı ve sadeleştirilmiş ekranımızla kolayca ve hatasız faturalarınızı kesip çıktısını alabilirsiniz. Fatura listelerinizi internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayar, cep telefonu veya tablet cihazlardan görüntüleyebilirsiniz.
#Merkezi Yönetim Sistemi#
Birden çok şubenin tek merkezde takip edilmesini sağlayan sistemdir. Aynı anda farklı şubeler veri girişi yaparak anında merkez veritabanına kayıt yapmaktadır. Merkezden, şubelere ait tüm işlemleri tek ekranda görebilmenize olanak sağlar.Merkezdeki yetkili kullanıcılar şubelere ait veri girişlerini düzenleyebilir ve girilen verileri kilitleyebilirler. Her şube için ayrı raporlama alınabileceği gibi tüm şubelerin raporlamaları tek ekranda görüntülenebilir.
Cari Hesap Kartları
Merkezi sistemde her şubenin kendi carilerini açabileceğiniz gibi farklı şubelerde hareket gören ortak cariler açabilirsiniz. Ve şubelere göre hareket dökümlerini raporlayabilirsiniz.
Stok Kartları
Her şube için birden çok depo açılabilir ve ortak stok kartları için şube fiyatları belirleyebilirsiniz.
Vardiya Sistemi
Birden çok şube aynı vardiyalarını açarak satışlarını gerçekleştirebilir. Merkezi sistemde tek ekranda tüm şubelerin satışlarını anlık takip edebilirsiniz.
Fatura Girişleri
Şubeler aynı anda, aynı stok kartlarına fatura girebilir. Şubelerden girilmiş faturalarınızı tek ekranda takip edebilirsiniz.
Finansal İşlemler
Kasa
Her şube aynı anda kendi kasasına ya da ortak kasalara veri girişi yapabilir.
Banka-Pos
Her şube aynı anda kendi bankasına ya da ortak bankalara veri girişi yapabilir. Ortak bankalara ait posları tek ekranda listeleyebilirsiniz.
Kaynak :
http://www.zentekyazilim.com
Tel : 0232 421 1 936(Zen)
Adres : Kültür Mah. 1377 Sokak No:3 Daire:2 Alsancak-İzmir