Site adresi (Özel mesajdan yazılacaktır)
Site için istenen fiyat (400 Tl):
Sitenin aylık getirisi: YOk
Sitenin açılış tarihi:2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun
Günlük hit sayısı:5-10
Ziyaretçi kaynağı: ( %40 google - %10 yandex direk %50 )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 8 yaş 0 pagerank
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle birlikte satılık
Hosting dahil midir: 1 2 ay idare edilir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Domain lisansı sonsuza kadar.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
site yazılım dili: Php

2006 da açılan site alan adı düştüğü için 2014 te alındı önceden siteye herhangi bir xyz içerik girilmemiştir sitenin geçmişi iyidir. 2016 ya kadar kayıt vardır.
tanıtım makaleleri sosyal imlemeleri yaptırıldı sitenin herhangi bir problemi bulunmamakta scriptevi firmasından domaine lisanslı botlu script alındı adsense ile içerik girilecek yerler mevcut. 3 adet botu var yeni bot bekliyoruz kraloyun botu çalışır vaziyette diğer iki bottan biri sadece oyun çekmiyor swf linkini kopyalarsanız açılıyor diğer bot açılmıyor fakat güncelleme ile problemin hallolacağı söyleniyor. 700 ile 900 arası oyun var 100 den fazla oyuna özgün içerik girildi alexa sıralamasında Türkiye de 5 binlere kadar geldim fakat başka sitelerim olduğundan dolayı ilgilenemiyorum sitenin içeriğine 4 5 adet apk oyun koyuldu telefondan girildiği zaman açılan oyunlar için ayrı kategori oluşturuldu tanıtım yazılarında bunlar geçiyor ayrıntılı olarak rapor ederim.

alan adında ilk sırada çıkıyor facebook twitter google plus gibi sosyal sayfaları yanında vereceğim sadece facebooktan 150 Tl den fazla reklam yayınladım facebook beğenilerinin %25 i buradan geldi.

baştan başlayacağınıza buradan başlayın derim

tamamen ilgisizlikten veriyorum ayrıca mantıklı takas düşünülür. ödemede kolaylık sağlarım yada makale alımı yapabilirim.