demo tatmin etmiyor ama siz bir tane dahi kurulmuş bir siteyi örnek olarak göstermiyorsunuz pm yolu ile dahi amacınız scriptin satılmamasımı acaba... almak isteyen kişiler ne aldığını görmeli bence
Alacağınız scriptin demoda göründüğünden başka bir farkı yok. Sizi tatmin etmeyen nokta nedir bilmiyorum, ancak müşterilerimin sitelerini onların izni olmadan paylaşmıyorum.
Bana attığınız pmye şimdi tekrar baktım - yazdığınız mesaj şu:
Alıntı
Arwell kullandığın sitenin adresini verebilirmisin tavsiye edermisin keşke şu scripti alsaydım dediğin bir script varmı
Bu soruya nasıl bir cevap vermemi bekliyorsunuz? Ne demek istediğinizi bile anlayamıyorum ki. Ben Arwell'i kullanmıyorum - sadece geliştiriyorum. Kullanıcılara test etmeleri için arwell.anilunal.com adresinde demo sunuyorum, hepsi o. Ayrıca aldığım veya alsaydım dediğim herhangi bir script yok. Eğer Arwell sizi tatmin etmiyorsa, alternatiflerini araştırıp onları deneyebilirsiniz.
Ayrıca, müşterilerin sitesinden çoğu zaman haberdar olmuyorum, çünkü Codecanyon üzerinde herşey otomatik işliyor. Arwell'i alan kişi hangi domainde kullanıyor benim bilgim olmuyor. (domain lisanslama gibi tarih öncesi saçmalıkları eklemiyorum uygulamalarıma) Sadece, bir sorun olduğunda FTP bilgilerini verirlerse, o zaman görüyorum hangi sitede kullandıklarını.