Forumda "Yeni Mesajlar" sekmesine tıkladığım anda onlarca konu çıkıyor bununla ilgili.

Kimisi bu yöntemi satıyor, kimisi yöntemle kasılmış hesapları. Herkesin satış yapmak hakkıdır, zaten bu konuyu açıp satış konularına da bu nedenle yazmadım. İsteyen istediğini satar. Bundan 3-5 gün sonra şikayet kategorisi bu tip konularla dolmasın diye ben naçizane sektörden uzak arkadaşlar için, hevesli kişiler için uyarımı yapmak istedim.

Bu yöntem ile kasılmış hesaplardan, yöntemden, yöntemi satan - pazarlayanlardan uzak durun. Twitter 3-5 kişinin yönettiği, dandik bir platform değil. Siz bu açığı buldunuz, üzerinden rant sağlıyorsunuz da o adamlar armut mu topluyor? Daha önce de twitter'da, facebook'ta bu tip yöntemler bulundu, kullanıldı. İnsanlar inanılmaz paralar yatırdı bu açıklardan yararlanmak için. Sonra ne oldu? Çat diye sistem güncellendi, o tip hesaplar kapatıldı.

Param çok, istediğim yere harcama yaparım diyenlere karışmam ama işi bilmeyenler bu tuzaklara düşmesin. Parasını bu fırsatçılara kaptırmasın.

Bu konunun amacı tamamen bilgilendirme ve uyarıdır, konuya gelip üzerine alınıp laf söyleyecek kişilerle muhatap olmayacağım.