iyzico.com'da tek hoşuma gitmeyen şey,
"iyzico üzerinden taksitli olarak yapılan işlemlerde de ödeyeceğiniz komisyon oranı değişmemektedir. Başarılı bir işlem için 2,5% + 0,25 TL işlem ücreti alınacaktır. Bu kurguya göre taksitli işlemlere uygulanacak olan vade farkı müşterinize yansıtılacaktır."

Burada laf kalabalığı yapmaya gerek yok, sonuçta bir komisyon var ortada %2,5 ile zaten taksit imkanı verilse herhalde kimse payu demez, tahminimde 6 ay taksit %6,5 gibi birşey yansıtıyor payu onlarda %4 gibi birşey müşteriye yansıtır.Bunu istediğiniz kadarını payu ile kendinize veya müşteriye yansıtabilirsiniz.

Düzeltme : iyzico.com 17,61 TL x 6Toplam 105,66 TL . %5.6 6 taksit + %2.5 'dan sizden alıyor ayrıca 0.25kuruş ücret. Böylece %8.1 6 ay taksite vermiş oluyoruz, müşteriye yansıması önemli degil sonuçta müşter peşin fiyatına taksite alışık. 600tl bir yerden çıkıyor kısaca. Tek çekimlerde %1 gibi bir karınız olabilir.

Payu ulusarası bir firma, woocommerce'den tutun heryerde extensionları var, ortak ödeme sayfası var vb.

En önemlisi anti fraud, bence riske girmemek için 600tl ödemek mantıklı. Ayrıca 3 taksitle alabiliyorsunuz, yanlış anlamayın ama 600tl için risk alıyorsanız eticaret'e bulaşmamak lazım. Evet size katılyorum 600tl ile reklam yapabiliriz ama müşteri memnuniyeti ve güven çok önemli.

21 gün olayına gelicek olursak normalde bankalar dolandırıcılıktan dolayı 1 aya çekmişler diye duydum sanal pos araştırırken, 21 gün makul olabilir ama tabi payu 1 hafta gibi iddaali bir şey sunuyor.

Yorumlarım sadece öngörüdür, birebir iki sistemi de kullanmadım.