KadirVural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok faydalı bir yazı olmuş elinize sağlık
teşekkürler
solarizucar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel paylasım celilcan hocam..
teşekkürler
Sanaloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok faydali bilgiler paylasmissiniz, tesekkur ediyorum .
teşekkürler
fguclu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine sağlık. Oldukça faydalı bir paylaşım olmuş kardeşim.
teşekkürler
MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer bilgilerde sıkıntı görmedim ama, Bu Cümlenizin Yanlış olduğunuz Düşünüyorum. Google de 404 hataları ile ilgili olarak der ki ;
Internal 404s. Google wants to know that you tend to your content and weed out any errors and problems. If you’re delivering 404s inside your own website, it’s a sure fire signal that your users aren’t getting the information they ask for.

https://blog.kissmetrics.com/penalized-by-google/

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz daha bilgi ekleyip sabitlenmesi gerek.Hep aynı şeyler dönüyor forumda.
teşekkürler

Old adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla ne diyeyim "google ne ister" sorusunun cevabı olmuş, eline sağlık hocam(ilk defa bu kategoride bi yazıyı tebrik ediyorum). Arkadaşın yazdıklarını iyi idrak edip içerik servis etmeyi iyi bilen adam her konuda tepeye çıkar.

Şunu da eklemek istiyorum, şöyle demişsiniz:

"Sitenizde bulunan kalitesiz içerikleri tespit edip silin. Eğer aralarında düzeltilebilecek yazılar varsa bunları güncelleyerek site haritanıza ekleyin."

Kalitesiz içerikleri silmeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum, her halükarda daha kaliteli hale getirmek en mantıklısı. Url ve title değiştirmeden içeriği sil baştan kaliteli hale getirin. Hem konu sıralamada yükselişe geçecek hem de index kaybı yaşamamış olacağız.
çok teşekkürler... klavyem bozuk yarın size detaylı yazacağım