boss1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay tamamen "fake" arkadaşlar. Bu yüzden kimse yöntemi anlatmıyor ya da satmıyor. Bu şekilde artırılmış hesaplardan satın alanlar çok büyük üzüntü yaşarlar.

İsterseniz yöntemi anlatayım. Öncelikle hesabınızın limitte olmaması lazım deneyebilmeniz için. Eğer limitte değilseniz yöntem şu:

Herhangi büyük bir hesabı açın, o kişiyi "auto click"le saniyede 50-100 kez takip edip bırakın, 10 dakika falan böyle yaparsanız adamı, mesela saniyede 100 kez takip edip bırakırsanız 10 dakika sonunda takip ettiğiniz kişi sayısı 60.000 artacaktır. Böylece takip ettiğiniz kişi sayısı inanılmaz bir hızla artacak ama aslında kimseyi takip etmemiş olacaksınız.

Takipçi sayınızı artmış göstermek için de panelden kendinize takipçi gönderin. Oldu bitti işte. Tüm olay bu kadar basit. Deneyebilirsiniz.

Teşekkürlerinizi bekliyorum Artık rahatlıkla akşamın tadını çıkarabilirsiniz. Yani açık falan yok twitter'da..
****** diye birisi sabah beni takip ettiğinde farkettim. takip ettiklerinin sayısı 100k takipçi sayızı 1300 filandı sonra arttı zaten hikayeyi biliyorsunuz. öğle saatlerinde baktığımda 12bin takipçisi vardı. yani olay fake değil keşke bu açıklar hiç olmasaydı fenomen hesaplarım küçük hesap olup çıktı bu açıklar sayesinde, ama ne yazık ki açık gerçek.
şimdi 16bin olmuş takipçisi