Arkadaşlar bir önceki artırmayı ben kazandım, arkadaş yeni artırma açmış. Nedeni de 1 saat içinde ödeme yapmamışım.
Mobil ödeme yap demiş ne bir numara vermiş ne bir şey ama saniyesinde ödeme bekliyor. Artık münecim mi olmak gerekiyor neyse ?
Moderatöre şikayet ettim. 10 tl'ye kaldı sayfa diye satmamazlık yapamazsın. Çocuk oyuncağı değil bu.
öncelikle debelenme sakin ol
ben konumda aciliyeti olduğunu soyledim zaten 1.5 saat demişim konumda bal gibi ortada ihale sana kalıyor ortada yoksun ee napıcam bi arkadaş daha 60 tl teklif vermişti diğer konumda oda kaçtı senımı beklıycem ben saatlerce alıcaksın ihalenın basında durucaksın sonra yok oyle oldu boyle oldu vay efendim 10 lıraya bana kalmıştıda tüh gitti paracıklar falan hesabı yapma arkadaşım
BEN EĞER HESABI 10 LIRAYA VERMEYECEK OLSAM İHALENIN BİTTİĞİ AN SANA PM İLE TWİTTER HESABININ BİLGİLERİNİ DİREK VERMEZDİM İSTENİRSE EĞER SS ÇEKİP ATABİLİRİM İHALE BİTER BİTMEZ BEN GİRİŞ BİLGİLERİNİ VERDİM ANCAK ARKADAŞ ORTADA YOKTU SAATLER SONRA GELMİŞ VAY EFENDİM 10 LIRAYA ALAMAMIŞ ALLAHTAN KORK BE DEBELENİRKEN KARALAMA YAPMA SANA GİRİŞ BİLGİLERİNİ SAAT KAÇTA ATMIŞIM PM_LERİNE BAK HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR İHALE DEVROLMUŞTUR.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:28:09 -->-> Daha önceki mesaj 17:08:35 --
Bende report ettim eğer mod. Arkadaşlar karşı tarafı haklı bulurlarsa hesabı veririm suanda beklemedeyim. Saat 22:30 gibi giricem karar ne olursa ona gore hareket edicem ancak hesabı para almadan once verdiğim dönüşün olmadığı ve mobıl odeme için benım değil karşı tarafın telefonunun gereklı olduğunu göz onune alalım.