Dilimin döndüğünce cevap vereyim, News kayıt işleriyle uğraşıyorum burada ki mümkün mertebe bana mantıklı gelen tüm sorulara cevap vermeye çalışıyorum
Dikkat: Site URL'nizi buradan vermeyin...
Ay, Gün, Saat ve İçerik, Kalite kısacası google news kaydı alırken ona baksaydı şuan kalitesiz siteler girmiş olmazdı bunların yolları farklı News'a girmek tarafı çok farklı hocam, tam olarak ne gibi bir hedefiniz var önemli olan bu kaliteli bir haber sitesi mi yaratmak istiyorsunuz yoksa, news'dan hit alıp adsense me bakayım mantığında mısınız?
Yani kısa vadeli mi? uzun vadeli mi düşünülüyor öncelikle bu önemli.
Düzenli içerik girmeye devam ederseniz projeniz gerçekten güzel yurt dışı basınında ki haberler de transferler hakkında pek şişirmece falan olmadığından insanlar o kaynaklara daha çok güveniyor bizim gazetelerimiz bile ispanyanın marca vb. gazetelerini alıp haberlerini yayınlıyor, siz daha profesyonel bir iş yaparak google'a sevdirebilirsiniz siteyi.
News kayıt esnasında da tecrübeli birinden ben olurum, forumda ki diğer arkadaşlar olur ücretsiz destek veren de var ücretli / ücretsiz yardım almanızı tavsiye ederim, Başvuru tecrübeye dayalıdır nerede ne eksiklik yaptığınızı başvuran arkadaş görür.
Daha önce de verdim şu konuyu da arkadaş güzelce hazırlamış bunu da
"okuyun";
https://www.r10.net/google-servisleri...si-burada.html
Saygılar, Selamlar.