hocam günahınıza girmekten korkuyorum ancak profilinizde aradığınız çöp sayfalar bizi işkillendirdi açıkçası bu işte orta yol bulunsun. Siz haklıysanız da ortaya çıksın biz haklıysak da ortaya çıksın.
Dostum haram lokma yemedim derken sonuna kadar da arkasındayım. Makale_TR adlı arkadaşımıza yanlışlıkla öyle bir sayfa satılmış. Ki o da bilir zaten çaldıran çocuk 15 yaşında bir çocukmuş ve bende ona parasını attım zaten isterseniz onun ekran görüntülerini de koyarım. Benim ismimi vermesi tesadüf değil usta çok sayfa satmamdan dolayı.
Tüm delilleri toplayın açın usta. Çünkü,kimsenin parasına göz dikmedim , dikmem de. Metehan(Makale_TR), dostum senin sayfa işlerini bildiğini umarak durumu anlamanı bekliyorum.
Şunu da eklemek istiyorum. Benim de sayfalar elimde patlıyor. Alırken çok aktif oluyor ama 1 hafta sonra ne olacağı belli olmuyor ve erişim gidince ölü fiyatından vermek zorunda kalıyorum. Sadece sizin başınıza gelen bir durum değil anlayacağınız.
Edit : Satmışsın ve uzlaşmışsınız demişsin fakat uzlaşma derken ben arkadaşla iletişime geçeceğimi ve zararını karşılayacağımı söyledim. Ki öyle de yaptım önce arkadaş ile görüştüm ödemesini yaptım sonra çaldıran çocuk metahana söyledi zaten sorun yok diye.