aldığınız sayfalar 5-6 gün sonra dibe vuruyorsa satan kişinin günahını almak istemem ama. 5-6 gün geçene kadar oto beğenmeler felan yaptırıyor olabilir. 5-6 gün geçince ilgilenmeyi kesiyordu.
Bu sadece bir yorum satan kişiyi bilmediğim için günahını almak istemem
Usta Diyalog adlı arkadaş az önce aradı görüştük. Sanırım ortak kişi benim bu arkadaşların arasında. Yani sayfayı ben satmışım lakin şimdi bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Elimde mesela şu an 88k sayfa var beğenileri de iyi durumda değil bu yüzden sayfayı 100 TL'ye satıyorum. Sizin mesajda yazdığınız gibi bir şey yapsam arttırır satardım usta ama allaha şükür helal lokma yiyorum. Verdiğim hiçbir sayfada da otolike veya durum beğendirmesi kullanılmadığına şerefim üstüne de yemin ediyorum.
Şimdi burada sayfa sattığım 3 arkadaşın sayfasının erişimi gitmiş lakin her gün bir sürü sayfa al-sat yapıyorum. Ve o kadar müşterim arasından 3 tane böyle arkadaşımın çıkması biraz da normal. Fakat tekrar üstüne basarak söylüyorum.
Sayfalarda erişimin gitmesi benim size sayfa satmış olmamdan ötürü değil,facebook'un dalgalanmalarından ötürüdür. Ki şu anda aktif olarak sayfa kullanan arkadaşlar da bunu bilir.
Diyalog adlı arkadaşıma telefonda bunları söylememe rağmen beni facebook sayfalarından hiç anlamıyormuşum gibi kendi bildiğine çekmesinden dolayı bu açıklamayı yapıyorum. Umarım en yakın zamanda sayfalarınıza erişim gelir. Hayırlı geceler , iyi forumlar arkadaşlar.