tvsinema adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun yıllardır belirli bir sektörde İngilizce niche siteler yapıyorum. Aynı sektörde çalışmalar yaparak sizlere sunuyorum. Öncelikle niche nedir?

NICHE NEDİR?

Niche Kelime, belli bir alanda sınırlı bir kısmında Google kullanıcılarının belirli bir sıklıkta aradığı, rekabeti az geliri yüksek kelimelerdir diye tanımlayabiliriz...

Kabaca örnek verecek olursak 5k Türkçe hitiniz olacağına 500 İgilizce hitiniz olsun daha iyi

Sektör ile ilgili yeni bir sitenin TBM tablosun;

NELER YAPIYORUM?

- Öncelikle şunu söyleyeyim, kendi sektörümü sizlere sunacağım bunun için bu çalışmayı sadece 10 kişiye yapmayı düşünüyorum.

- Site içeriğine uygun domain belirliyorum + host, dilerseniz bunları siz dilerseniz ben alırım fakat sizin almanız daha iyi olur sizin panelinizde durur güven sorunu oluşmaz.

- Site kurulumu

- Adsense reklamlarına uygun tema kurulumu

- Gerekli eklentilerin kurulumu

- Site içi seo

- İlk 1 ay içeriği ben giriyorum (10-15 konu) bu şekilde size de anlatıyorum, 1 ay sonra siz devam ediyorsunuz

- Site hitlenmeye başladığında Adsense reklam yerleşimi (dilerseniz siz de yapabilirsiniz)

- 3 ay sonra ana sitemden backlink veriyorum (Global alexa 35k - 50K hit)

NOT: Şu kadar süre sonra şu kadar para kazanacaksınız diye bir garanti vermiyorum, veremem sizlerinde bildiği gibi r10da bu konuda garanti verenler oldu sonunu gördük. Google bu, bir güncellemeye takılırsınız ceza yersiniz bazen bana da oluyor ha 10 site açıyorsam şükür 7si tutuyor.

Hizmet bedeli 250 Türk Lirası'dır.

Ben burada size hayal satmıyorum, tecrübelerim doğrultusunda böyle bir işe kalkıştım Allah yüzümüzü kara çıkartmasın...
detaylı pm alalım