Arkadaşlar bendede bi icra var müdür mavinene ciktim açık söyleyim dövmemek için adamı kendimi zor tuttum yasa masa hiç bir halt bilmiyor. Çünkü dinlemiyorda . Benden iyimi bileceksin deyip geçiyor. icra olayida unide aldiğim kredi. Her hangi bir yerden sigortam vs yok simdiye kadar. + faiz olayinada ben askerde iken başlamıslar haber ettikleride yok .
Birilerinin kıçını korurken sen birileri senin cebinde olmayan paranın derdinde.
Bi sok hele bi delik cebime elini delikten ne gelecek eline bak :@
Devlet memuru olacaklara vede olanlara sözüm. Paranızı veren A yada B şahsı değildir.
Halktır.
Bunun için hizmet veya başka bir durum ile devlet kurumunda gelenlerin tipine sakalına saçına bakarak işlem yapiyorsanız eğer bilin ki O para size hak değildir. Vede çıkar aheste aheste.
Anladiğim kadarı ile arkadaş beleşten adamlara yönlendirme ve backlink desteği sağlamış.
Arkadaş o kadar iyi yapiyorsanız işinizi 9 10 yildan beri bana iş bulamadınız koskoca Adanada. Onca sertifika vede proje vede tecrubeme rağmen. Muhasebesine kadar setifika var. Sertifika ise sertifika tecrübe. Yok bizim arkadaş dayımız Çünkü alayı A yı .
Eğer işini adam gibi yapiyorsan işkur gel yaz burdan elmanınla yollayım numaramı.
Aydınlat bakalım yetişmiş bir elemana 9 10 yıldan beri iş bulamadığınıda.
İnandırda görelim bu kadar insanı
Yemez Tabi .
Sizin bulacağınız iş belli vereceğiniz kurs belli kursa alınacaklarda işe gideceklerde belli.
Tabi kullaklarınızı çınlatacaklarda bellidir her halde