İnsan kendi çıplak resmini neden çeker ? önce bu soruyu sormak lazım ondan sonra düşünmek gerekir

Meşrulaştırmaya gerek yok olayı. Sevmediğim donanımhaber'i bile solladık maalesef bu konuda. Şimdi konuda resim paylaşabiliyor muyuz, hayır. Peki link yolla link yolla diye insanların cinsel açlığını ortaya koymasının ne mantığı var. Yeri gelince cinsel açlığın afrikası demesini bilen arkadaşlar şimdi resim dilenciliği yapıyorlar. Her şeyi geçtim empati yapalım, zaten onun için size öyle yazdım. Gerçekten her şey globalleşme yolunda ilerliyor, bugün ünlülerin başına gelenler yarın bizim başımıza gelecektir. Zaten gelmiyor mu? geliyor. Sosyal medyada bir çok örneği var. Ama ahlak anlayışımız değiştirildi, ahlaksızlığın adı alan razı veren razı kavramına dönüştü. Peki soruyorum o halde ahlak dediğin nedir. ***** izlemek ahlaksızlık olmazmış, başkasının çıplak özel resimleri ahlaksızlık olmazmış. Hadi siz söyleyin nedir o zaman. Onların vereceği cevap şudur; sen bu ülkede tecavüz edilenlerin sayısını biliyor musun. Ha gözle tecavüz etmişsin ha bu eylemi gerçekleştirmişsin ne farkı var?
Konuya bak, a-d-u-l-t kelimesi yazmak bile yasak ama bu konu serbest. Böyle bir çelişki insana garip geliyor. *****