Evimi taşıdım 4 5 ay önce. TTnet kulanıcısıydım. 1 Senede kullandım iyi kötü.
yeni taşındığım eve de taşıdım netimi ancak 4 mbit interneti aşamadım asla. 8 mbit internet parası veriyordum ve 4 mbits kullanıyordum. Şikayet ettim, dilekçe verdim çözülmedi. Telekomun çalışanı geliyor bana burada anca bu çeker bu bile iyi felan diyordu.
Bulunduğum yerde fiber hattı geçtim normal internet paketimi bile doğru düzgün kullanamıyordum.
Bi ara turk.net e geçmek istedim ancak onlarda maşallah bir kurulumu 10 iş günün de yapıyorlar. İşin garip tarafı sözleşmelerinde 7 gün içinde cayma hakları var ve sözleşmeye imza attıkdan sonra maalesefki kurulum süreci başlıyor. Bende vazgeçtim yoksa yine hizmet değişmeyecekse ne diye bekliyim. Ki o süreç de de mevcut internetimi keseceklerini söylediler.
En son Beşiktaş'ın Arsenal maçı ve TTnet e ödediğim bedele karşılık hem internet hem dsmart izleme imkanım olduğunu öğrenince D-Smart başvurdum.
Sabah aradım telefon ile başvuru yaptım 1.5 saat sonra geldiler ve kurulumu aktivasyonu tamamladılar gittiler. Yetmedi akşam 6 olduğunda internetimde D-Smart a geçti.
internetim geçtikden sonra hemen ilk işim bir umut hız testi yapmak oldu ve birde ne göreyim

o kadar yok çekmez yok burda bakır kablo var, santrale uzaksınız diyen telekom personellerine karşın ve ttnetin hızımı 5mbit civarına çıkarttığında bile hattın sürekli kopmasına rağmen çatır çatır 8 mbits

internetim olmuştu.
anlamadığım bunlar aynı alt yapıyı kullanıyor! Bu alt yapıyı sağlayan çalışanlar zaten gelenler ancak verim bambaşka
işin özü Bu Güzel ve hızlı hizmeti için D-Smart a çok teşşekkürler