her zaman söylüyorum.Eğer bir örgüt kursaydım.Dağa çıkacak bir sürü adam bulurdum hemde kendi vatandaşlarımızdan.Ya maliyenin yada sgknın önünde beklemek kafi Sgk ile sorunum vardı 550 tl ceza ödedim sorun hal oldu dendiler.6 ay sonra 6750 tl olarak memur hatasından ceza yedim müdür gülerek ee ne olmuş rakamı yalnış yazmış dedi. size yemin olsun ki.birisi deseydi gel çıkalım dağa bir an düşünmezdim.Etmediğim küfür kalmadı.Bu kadar vatandaşına düşman devlet yoktur.Adamı uyar.Yanına çağır hatta bu işle alakalı brifing ver.Yasaları anlat.Bedellerini anlat.Kosgeb desteğini anlat yol göster.Cezayı kes gönder.Sonra niye milliyetçi değilsin derler bana.Devlet bana düşmanıymışım gibi davranıyor.Benden aldığı vergiyle bana artislik yapan bir memur vardı.Para varya üst makamdan tak bir telefon köpek gibi abi çektirdim niye üstünde 3 seneden beri aynı gömleği giyen eski atıl elbise pantolon giyen adamın arkasını iyi düşünsünler diye bir daha birisine yapamaz artık.Arkadaş zaten bu işin hobisinde ceza haktır da.Uyarısını verirsin yaşıda genç bunu yapan bir firma vs olur dediğiniz doğru.Kısacası türkün türkden başka düşmanı yoktur.Bu memurların %90 ı artık kanserden ölmektedir.Bunun nedenide aldığı ahlardandır.Ahlaklı çalışan adamı bile çeviriyorlar çok çalışıyor diye.En kısa sürede bu ülkeyi terk etmek istiyorum.O kadar yıldım ki... geçmişler olsun