Lycos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiye klavuzu yollayın gibisinden bir mesaj yollamadım . Biraz türkçeden anlıyor olsaydı önce iş sonra ödeme hemen başlayalım yazısını böyle anlamazdı .

Önce bir mesaj atılır hocam kabuldur önce klavuzu gönderebilirim diye bir müsaitlik durumu sorulur sonra gönderilir . Çat diye klavuzu gönderiyor durumu müsait olmayan insanları zor durumda bırakıyor güzel kurnazlık .

Arkadaşa ödeme falan yapmıyorum kendisinin bugün attığı mesaj ;

"Sanırım iletilmemiş. ki o zaman forum sürekli hata verip duruyordu.
"

Bende zaten klavuz ile ilgili bir mesaj almadım . Özeldende klavuzu bana gönderin diye bir istekte bulunmadım .

Ayrıca konusunda "KILAVUZU TALEP EDEN HERKES YUKARIDAKI YAZDIKLARIMI BEYAN EDİP, KABUL ETMİŞ OLUR" Diye belirtmiş ben konuya ayın 28 ' inde yazdım ne biliyim o mesajı dün eklemediğinizi konuya konuyu düzenle geçir millete oh oh bir uyanık sensin ya

Neyse , bu insanın direk bodozlama klavuzu göndermesi etik değil . Ki banada gönderim yapmadı istemiyorumda o mesajda ne kasdettiğimi tüm forum anlamıştır . Ödeme yapmıyorum ödeme yapılacak birşey yok . Kendiside üstteki resimde hata olmuştur sorun vardı zaten forumda gelmemiştir diyor .

Saygılarımla.
Kimsenin 30 tl si ile zengin olacak değilim. Dolandırıcılık kurnazlık büyük paralarda olur 30 tl için dolandırıcılık yapacak da değilim. Madem durumun yok neden konuya gelip boş yere post kasıyorsun. Neden konuyu kirletiyorsun. Kılavuz konusu 2 günde 3 bin görüntülenme aldı. Onlarca insanla muhattap olup gerek forum içi gerek forum dışı satışla uğraştım. İsteyen de direkt olarak talep ediyor zaten. Bana gelip hemen başlayalım diyen bir kişiye tamam göndereyim demekle uğraşamam. Uzun veya fazla kişili satışların sıkıntısını pek bilmiyorsun sanırım. Onlarca pm varken bir de senin alacak mısın almayacak mısın keyfinle uğraşamam. Eğer oraya uygunsa hemen başlayalım yazmışsan buda bana uygun olduğu için hemen başladım. İlköğretim seviyesinde dahi türkçe anlama kapasiten varsa ki bu forumda herkeste var, iletinde açıkca kılavuzu istediğini belirtiyorsun. Önce kılavuz sonra ödeme kabulse hemen başlayalım cümlesi açıkca bir taleptir. Bende talebi o anda değerlendirip isteğini yerine getirdim.

Arkadaşlar ve moderatörde kayıtları inceleyip kimin haklı olduğunu görecektir. Tekrar söylüyorum önce kılavuz sonra ödeme kabulse hemen başlayalım demek açıkca bir taleptir. Durumu olmayan ilgilenmeyen birinin veya yahutta bu konuda kararsız olan birinin bu talebi iletmesi mümkün değildir. Temennim en kısa zamanda bir sözlük ve imla kılavuzu satın alarak yada sıfırdan başlayarak ana dilinizi yeterli seviyeye getirmenizdir.