@alpkrdmr; , siz yukarıda mesaj yazan arkadaşlardan " Tamam kılavuzu yollayın " gibi bir mesaj aldınız mı ? Yoksa sadece konuya yazılan mesajlardan dolayı mı yolladınız ?
Kişiye klavuzu yollayın gibisinden bir mesaj yollamadım . Biraz türkçeden anlıyor olsaydı önce iş sonra ödeme hemen başlayalım yazısını böyle anlamazdı .
Önce bir mesaj atılır hocam kabuldur önce klavuzu gönderebilirim diye bir müsaitlik durumu sorulur sonra gönderilir . Çat diye klavuzu gönderiyor durumu müsait olmayan insanları zor durumda bırakıyor güzel kurnazlık .
Arkadaşa ödeme falan yapmıyorum kendisinin bugün attığı mesaj ;
"Sanırım iletilmemiş. ki o zaman forum sürekli hata verip duruyordu.
"
Bende zaten klavuz ile ilgili bir mesaj almadım . Özeldende klavuzu bana gönderin diye bir istekte bulunmadım .
Ayrıca konusunda "KILAVUZU TALEP EDEN HERKES YUKARIDAKI YAZDIKLARIMI BEYAN EDİP, KABUL ETMİŞ OLUR" Diye belirtmiş ben konuya ayın 28 ' inde yazdım ne biliyim o mesajı dün eklemediğinizi konuya konuyu düzenle geçir millete oh oh bir uyanık sensin ya
Neyse , bu insanın direk bodozlama klavuzu göndermesi etik değil . Ki banada gönderim yapmadı istemiyorumda o mesajda ne kasdettiğimi tüm forum anlamıştır . Ödeme yapmıyorum ödeme yapılacak birşey yok . Kendiside üstteki resimde hata olmuştur sorun vardı zaten forumda gelmemiştir diyor .
Saygılarımla.