İlanları kaldırdınız zaten. İtirazınızı sunmaz iseniz kabul etmiş sayılırsınız. Hukuki olarak da tek bir yere bağlı kalmayın birkaç kişiyle görüşün.
Tebligat elime ulaştığından domain ile hosting arasındaki bağlantıyı kaldırdım ve içeriğe hiç dokunmadan bıraktım.
geçmiş olsun. cezanın iptali çok zor gözükmüyor. ilgilenecek avukat bulamazsanız bana ulaşın. süreyi kaçırmayın.
Bugün ücretsiz avukatlık bürosu ile görüştüm .Kendilerinin bu tarz davalara bakmadıklarını ve başlarından sağmak amaçlı kuru gürültü oluşturdular.Hatta olayı anlattım gülmekten kendilerinden geçtiler.Bİrkaç kişiylede görüştüm itiraz dilekçesi yazmamı söylediler.
Eğer yardımcı olur iseniz bana sevinirim.
çok geçmiş olsun...Umarım bir an önce çözüme kavuşturursun...
İnşallah hocam
BUGÜN YAPTIKLARIM....
Bugün işkur yetkililerin yönlendirmesiyle ücretsiz avukatlık talebinde bulunmak için istanbul baroya gittim .Ardından ön avukatlık kısmında hem form doldurttum hemde olayı anlattım .Olayı anlatırken avukatlar gülmekten yerlere yattı.Özellikle seni kim yönlendirdi dediğinde işkur yetkilileri dediğimde bir avukatın yüksek sesle gülerek hem ceza verip hemde seni burayamı gönderdiler dedi.Hatta suçsuz olduğumu belirttiklerini bunu hem sözlü hemde yazılı yazışmalarda gösterdiklerini yemek,çay vb gibi ikramlarda bulunduklarını anlatınca dahada güldüler.Kendimi sirkteki gösteri yapan aslanlar gibi hissettirdiler.
Benim sadece domain konusunda yanlış yaptığımı ve bununda şuanki olayla alakalı olmadığını belirttiler ve yanlış olduğunu söylediler ve bende hata olduğunu kabul ettiğimi belirttim .Peki bu olaydan kurtulup kurtulamayacağımı sordum .İyi bir hakime denk gelir isen bu olaydan kurtulabileceğimi belirttiler.
Bbu kadar konuşmadan sonrada başka bir odaya yönlendirdiler bunun sonucunda o odadaki kadın bir başka odaya gitti ve tekrar geldiğinde kabul etmediklerini ama itiraz etmeniz gerektiğini belirtip benim elime bir başka yerin telefon numarasını verip postaladı.
Bu olaydan sonra eve gelip kara kara düşünürken bakkala gittiğimde bakkalcı abinin sıkıntımı görmesi sonucu olayı anlattım ardından bir telefon etti ve adliye'de bir tanıdığının olduğunu danışabileceğini söyledi.Atladım gittim adliyeye belgeyi gösterdim kendiside şaşırdı bu kadar cezayı görünce itiraz etmem gerektiğini belirtti.Bir dilekçe yazıp kendisine götürmemi incelemesi sonucu nöbetçi sulh cezaya götürmemi söyledi.
Bunun sonucu hayatın nasıl birşey olduğunu anladım