Lycos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşın amacı nedir ?

Önce ödeme kabulse ve garanti ise hemen başlayalım şeklinde yazdım konusuna ama kesin bir tarih veya kesin alacağıma dair bir söz vermedim .

Bugün pm geldi klavuzu size iletmeme rağmen ödeme yapmadınız diye ben ona klavuzu göndermesi konusunda birşey söylemedim . Çat diye klavuzu gönderip bizi zor durumda bırakıyor sonrada "Nereden bilelim kullanmadığını ?" diyip insanlardan para koparmasını çok iyi bilen kurnaz bir insan .

Şimdide pm atmış ödemeyi istiyor halbuki bana klavuz geldiğini hatırlamıyorum . Ki ben kesin % 100 alacağım diye birşey demedim direk klavuzu ileterek bizi zor durumda bırakıyor .

@Emrah; @RHSBILISIM; @PsdBul; @Yeniceri;
Öncelikle anlamada bir sorununuz olduğunu düşünüyorum. Konunun ilk mesajında şartlarımı belirttim.KILAVUZU TALEP EDEN HERKES YUKARIDAKI YAZDIKLARIMI BEYAN EDİP, KABUL ETMİŞ OLUR Şeklinde ibarem açık bir şekilde dile getirilmiştir. Sizde konumun altına "Önce ödeme kabulse ve garanti ise hemen başlayalım şeklinde yazdınız " HEMEN BAŞLAMAKTAN kastınızın kılavuzu size göndermem şeklinde anladım. Ki kim olsa "hemen başlamak" sözünü öyle anlardı. O gün forum yöneticileride bilir forum sürekli çöktü pmlerim ulaşmadı, veya geç ulaştı. Ben arkadaşa 2 defa pm göndermeme rağmen bana cevap vermedi. Sizde bana hak verin konumun altına "hemen başlayalım" yazan arkadaşa kılavuzu göndermeme rağmen 2 gündür cevap alamıyorum. Bu süreç sonunda biraz sert bir üslüp kullanmış olabilirim. O son gönderdiğim mesajıda kılavuzu gönderdikten sonra geri dönmeyen herkese gönderdim. 30 tl gibi küçük bir ücret için bende bunları yaşamak istemezdim. Beni zor durumda bırakan sizsiniz. Birde utanmadan şikayet ediyorsunuz. Durumun sıkışıksa ve ödeme gerçekleştirmeyeceksen bana pmden bunu iletirsin. Konuşur anlaşırız. Durumun belli değilse gelipte konumun altına hemen başlayalım YAZAMAZSIN.

@Yeniceri değerli yorumlarınızı bekliyorum, saolun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:16:46 -->-> Daha önceki mesaj 16:06:05 --

HolyBoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha ilginci birşey söyliyim. aynı mesajı arkadaş banada atmış toplamda 4 mesaj gelmiş pm ile arkadaştan mesajları yayınlıyorum. Burda 3 kuruşluk adam muamelesi yapıyor. profile girip bakmıyor adam foruma girmişmi girmemişmi diye. üyelik tarihimiz tradelerimiz geçmişimiz ortada.

Mesaj 1 :

Mesaj 2 :

Mesaj 3 : Klavuz vs gelmediği halde bu şekilde mesaj yollamış

Mesaj 4: Hala gelen bir klavuz yok

Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. ortada 4 mesaj var. ilk 2 sinde bendden yanıt beklediğini söylemiş. bende foruma girmediğimden yanıt veremedim tamam kabulüz yolla vs diye. ama arkadaş sonraki mesajlarda sanki yollamışta ben paranın üstüne yatıyormuşum gibi yazmış ve -itrade vermekle tehdit etmiş. birde üstüne 3 kuruşluk adam muamalesi gördük.

kendisinden bir açıklama bekliyoruz.

Ben öncelikle kimseye 3 kuruş insan sözünü itham etmedim. Mesajımıda tekrar tekrar okudum. Mesajımda 3 kuruş sözü aynen şu şekilde geçmektedir"3 kuruş için iş yapıyorum. Ondada mağduriyet olsun istemem.Geri dönüşünüzü beklemedeyim."
Satın alan bazı insanlarda sorun yaşadığım için 2 gündür ciddi olarak gerildim. Bilseydim kimseyle önce ödeme sonra iş şeklinde çalışmazdım. Kılavuzu teslim edene kadar sürekli konuştuğum insanlar kılavuzu gönderdikten sonra pmlere cevap vermez oldu. Ki ben yine şikayet konusu açmadım. Zaman tanıdım bekledim. Amacım kimsenin mağdur olmaması. 3 kuruş iş için yıpratılmaması. Siz söylediklerimi yanlış anlamış olucaksınız ki buraya gelip yazmışssınız. Ben size haksızsınız demiyorum. Ama bende en az sizin kadar haklıyım. Tekrar söylüyorum 2 gündür forum ciddi olarak git-geller yaşadı. Çoğu pmlerim gitmedi veya geç gitti. Böyle aksilikler her zaman olur. Ama böyle bir ithamda bulunmanız ve hemen ardımdan konuma yazmanız hoş olmadı. Benim hiç bir şekilde kötü niyetim yoktur. Ben size kılavuzu gönderdiğimi biliyorum. Ama forumda yaşanan teknik sorunlardan dolayı gitmemiş olabilir. Siz "gelmedi" derseniz bende gelmediğini düşünürüm. 30 lira için kimseyi dolandırmam. Kimseyeda 3 kuruşluk muamele yapmam. Yaklaşık 10 kişiye kılavuzu sattım şuana kadar çoğuyla hiç bir sorun yaşamadım. Sizin gibi mesajların iletimediği veya geç iletildiği bir kaç kişiyle sorun yaşadım. Size gönderdiğim o son mesajıda pmlerime cevap vermeyen insanlara gönderdim. ki bu en doğal hakkım olarak görüyorum. Üslubum yaşadığım sorunlardan dolayı biraz sert olabilir. Bunun içinde kusura bakmayın
@Yeniceri

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:28:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:16:46 --

HolyBoY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce teslimat sonra ödeme kabul ederseniz satın alırım.
r10 profilim üyeelik tarihim itradem geçmişim herhalde size güven verecektir paranızın kalmıyacağı konusunda.

saygılar
Lycos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önce teslimat yapın sonra ödeme kabul ederseniz hemen başlayalım , itradelerimi inceleyebilirsiniz .
HolyBoy arkadaşımız konuya açıkca "SATIN ALIRIM" yazmış. Bende arkadaşa kılavuzu gönderdim. Fakat forumda yaşanan geçici teknik sıkıntıdan dolayı iletilmemiş. Ama ben iletildiğini düşündüğümden 2 gün boyunca bekledim. 2 gün sonunda cevap alamayınca biraz gerildim. Zaten ücret beklediğim onlarca kişi vardı. Hepsinin profiline girip forumda işlem yapmış mı yapmamış mı bakamadım. Gergin olduğumdan dolayı mesajda sert bir üslup kullandım. Ama bunu iş yaptığım ödeme alamadığım herkese gönderdim. Size özel bir mesaj değildi bu. Kusura bakmayın

Lycos arkadaşımız ise "ÖNCE TESLİMAT YAPIN" ve "HEMEN BAŞLAYALIM" yazmış. Önce teslimat yapın ibaresinde açıkca görüldüğü gibi ben teslimatımı gerçekleştirdim. Ödememi bekliyorum
@Yeniceri