Böyle cevaplar vereceksen, kendi aklını kullan, başkasından akıl alacağına.
Sizde doğru cevap verin. Vermiyorsanız sizden birşey talep etmiyorum. Bence verdiğiniz cevabı gözden geçirin. Türkiyede indanlar 800 lira ile geçiniyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:38:56 -->-> Daha önceki mesaj 15:35:32 --
Elindeki para çok yüklü bir para olmadığından, yapabileceğin en fazla gelirli bir site almak olur diye düşünüyorum.
Aynı düşüncedeyiz hocam hemen hemen
artık ülkemizde iklimler garipleşiyor ve al satcılar iyi kar yada güzel zarar edebiliyor mısır buğday tarzı şeyler alarak elinizde bir süre tutup duruma göre satışını yapabilirsiniz ne kadar karı olur bilemiyorum
Hocam o iş sakat. Türkiyede üretici bile üretimden vaz geçiyor.
"Rızkın 10 da 9 u ticarettedir". Bu farklı yorumları doğurur. Ancak ticaret bir risktir. Bu riski alıp, elinizi taşın altına koyup ticaret yapin ki kazanabilesiniz.
Size tavsiyem al-sat yapabilirsiniz farklı ürün gruplarında. Dönemlere göre rağbet gören tek ürün satışı da olabilir. Bkz: Powerbank. Bir başka tavsiyem de replika giyim ya da aksesuar ticareti. Kar marjı yüksek, rağbet ise her zaman coktur. Bkz: replika saat, tişört ve gömlek...
Mobil olarak gönderildi.
İnterneten olursa mantık hemde bütçeye uygun.
6 bini kaça çıkarmak istiyorsun hocam önce bunu kendine sor derim
Adsense'li bir sitede satın alabilirsin aylık 200-300 getirisi olan ya da kendini kapatıp bir site yapıp 2-3 ay sonra 300-400'de kazanabilirsin.
Ne kadar kazanmayı hedefliyorsan o kadar kazanırsın ben şahsen böyle düşünürüm.
Emek ve zaman harcamaya vaktin var mı ? Eğer varsa otur web site yap adsense'den kazan katla paranı zamanla..
Hali hazırda sitelerim var galiba değişiklik yapıp. İyi para getiren kategoride seo yatırımı ile site getirmek gerek.