daha ilginci birşey söyliyim. aynı mesajı arkadaş banada atmış toplamda 4 mesaj gelmiş pm ile arkadaştan mesajları yayınlıyorum. Burda 3 kuruşluk adam muamelesi yapıyor. profile girip bakmıyor adam foruma girmişmi girmemişmi diye. üyelik tarihimiz tradelerimiz geçmişimiz ortada.

Mesaj 1 :
alpkrdmr adlı üyeden alıntı:
Sa kardeşim

Kılavuz hazır. En son denememde 8050 RT gönderdim. Bir sorun olmadı sitede anlık 175 hit genel toplamda 1204 tekil hit sağlandı.

Önce kılavuz sonra ödeme kabulümdür. Kılavuz teslim edildikten 24 saat içerisinde ödemeyi talep ederim. Paypal kabul edemiyorum. Banka hesaplarım mevcut.

24 Saat içerisinde ödeme gerçekleşmez ve size ulaşamazsam - trade hakkımı kullanma hakkım saklıdır. 3 kuruş için iş yapıyorum amacım kimsenin mağdur olmaması. Normalde 1k RT 5liradan gidiyor. 30 lira buna verip 2 günde verdiğiniz parayı bile çıkartırsınız.

Geri dönüşünüzü beklemedeyim
Mesaj 2 :
hocam önce iş sonra ücret kabulüm. Gerekli satımları yapıldı yorumları okuyabilirsiniz. Yanıtınızı bekliyorum.

Mesaj 3 : Klavuz vs gelmediği halde bu şekilde mesaj yollamış

İyi günler

Kılavuzu size göndermeme rağmen ücretin hesabıma yatmadığını görüyorum.

Konuda belirtmiş olduğum üzere 24 saat içerisinde ödeme yapmazsanız - trade hakkımı kullanıp hakkınızda şikayet konusu açacağım.

3 kuruş için iş yapıyorum. Ondada mağduriyet olsun istemem.

Geri dönüşünüzü beklemedeyim. Yoksa gereken işlemler yapılacaktır.

Mesaj 4: Hala gelen bir klavuz yok

İyi günler

Kılavuzu size göndermeme rağmen ücretin hesabıma yatmadığını görüyorum.

Konuda belirtmiş olduğum üzere 24 saat içerisinde ödeme yapmazsanız - trade hakkımı kullanıp hakkınızda şikayet konusu açacağım.

3 kuruş için iş yapıyorum. Ondada mağduriyet olsun istemem.

Geri dönüşünüzü beklemedeyim. Yoksa gereken işlemler yapılacaktır.

Ben bu işten hiçbirşey anlamadım. ortada 4 mesaj var. ilk 2 sinde bendden yanıt beklediğini söylemiş. bende foruma girmediğimden yanıt veremedim tamam kabulüz yolla vs diye. ama arkadaş sonraki mesajlarda sanki yollamışta ben paranın üstüne yatıyormuşum gibi yazmış ve -itrade vermekle tehdit etmiş. birde üstüne 3 kuruşluk adam muamalesi gördük.

kendisinden bir açıklama bekliyoruz.