Yanlış ifade ettim galiba.
rss feeds çıkışı yapmak istiyorum sitemden. anlatabildim mi?
xml entegrasyonundan bahsetmiyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:55:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:38:01 --
Yanılmıyorsam 2.0 versiyonda da sormuştunuz o zaman da söylemiştim.
O zaman söylediğim bir şey vardı xml lerin otomatik güncellemesi bir tek o yerine getirilmiş bu zaman kadar, bunun için de teşekkür ederim yalnız onda da yine hatalar alıyorum o yüzden yine manuel güncelleme yapıyorum. Göre göre yapmak daha sağlıklı.
Yazılımda yok yok şu an. şu özellik olsun bu özellik olsun demiyeceğim.
Yalnız daha önce de söylediğim gibi yazılım, sunucuları kötü kasıyor.
hosting firmaları proticaret yazılımı için ayrı paketler hazırlıyor ve fiyatları daha pahalı.
Bunun sebebini siz benden daha iyi biliyorsunuz ben yazılımcı değilim.
Fakat senelerdir proticaret yazılımı üzerinden hosting firmalarından edindiğim tecrübe şu ki kapanmayan gereksiz database sorguları sunucuların işlemci ve ramini şişiyor. ISS aplicaiton pool özelliğini devamlı kullanıyorum bu yüzden. zira siteye erişim kesiliyor bir süre sonra. bu süre belli olmuyor gerçi bazen haftada 1 bazen günde 2-3 kere. Tabi siz sebebini daha iyi biliyorsunuzdur ben bana söyleneni söylüyorum. Buna bir çare bulunmalı artık.
İkinci önerim seo üzerine yapılması gerekenler. Tek tek anlatmayacağım. Proticaret yazılımlı bir siteyi seo analizine sokun (bu seo analizlerini yapan bir internet sitesinden) bir kaç dk sonra size hataları ve önerileri çatır çatır döksün.
Üçüncü ve son olarak da sitenin çabuk açılması konusu.
Sayfalar ağır açılıyor yani olması gerektiği gibi hızlı açılmıyor.
Bu hususta siteyi kulanan bizlerin de yapması ve dikkat etmesi gereken hususlar var elbet fakat yazılımsal olarak da yapılması gerekenler olduğunu gördüm, yine bu analiz sitelerinin verdiği raporlara bakarak.
Velhasılı 3.0 versiyon da siteye yeni özellikler eklemekten ziyade mevcut yazılımı daha hızlı, sunucuları gereğinden fazla kasmayan ve google, yandex gibi arama motorları tarafından daha sevilir bir yazılım haline getirmeye çalışmanız olacaktır.

İyi çalışmalar.