aktif satış yapmak için güzel bir yöntem. tabi o şekilde domainler bulunabilirse.
uçması lazım derken demek istediğim site değerinin yükselmesi. çünkü yaptığınız yönlendirme bir anlamda şu manaya geliyor: diğer sitenin belli bir değeri var, o değer ile sizin sitenizi destekliyor. buda hem pr değerine, hem site değerine çok olumlu yansıması gerekir diye düşünüyorum. böyle bir şey sözkonusu mu? yazdığınız yazılar hemen çok iyi sıralamada çıkıyormu?
merak ettiğim bunlar açıkcası. uçuyormu derken aslında 100 site anormal bir sayı. yani 100 siteyi yönlendirdiğinizde diğer türlü de uçma ihtimali olması lazım sitenin ama söylediğinize göre bir sorun olmuyor.
son olarak bu yönlendirmeyi nasıl yapıyorsunuz onu merak ettim. sadece domain yönlendirmesimi yapılıyor, yönlendiren domainin eski sayfaları yok artık, eski sayfasına gelen bir ziyaretçi sizin sitenize yönlenecek, burada karşısına hata sayfası mı çıkacak, yoksa direk anasayfaya mı yönlendiriyorsunuz hata sayfalarınıda?
- bulmak için araştırmak, bolca çalışmak lazım, önce tembelliği yenmek lazım.
- bahsini ettiğim sitede "yazdığım yazılar" diye bir şey yok. uzun yıllardır tek bir harf bile eklemişliğim yoktur... sitelerin amaçlarını unutmamak lazım.
- bence "yönlendirme" konusu üzerinde biraz durun, gözlemleyin. neydir ne değildir.
- bildiğin yönlendirme işte. zaten eski sayfalarıyla ilgilenmiyorum, benim için önemli olan "kök domainin" istediğim sayıda ve yerlerde daha önceden paylaşılmış olmasıdır. bunlar bazen dizinler, bazen forumlar, bazen sosyal medya ortamları oluyor. yani gelen herkes ana sayfaya geliyor, geldiği yerde karşılaşması gereken içerikle karşılaşıyor, uygunsa iletişime geçiyor, değilse gidiyor. hepsi bu.
10. maddeyi gerçekten çok beğendim şahane bir öneri teşekkürler

Bir de online canlı canlı seo konunda anasayfa çalışması yapacaktın o iş noldu?
devamı pek ilgi çekmemiş olacak ki o konu tamamlandı benim için... zorlamayla olmaz, ilgi yoksa devamı da yok... zorla bir şeyler verilmiyor insanlara.
yarasın

evet, 10. madde çok kişinin ufkunu açacaktır.
öyle hacılar hocalar bunlardan pek bahsetmezler
.