serinturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Developer.sharetronix.com sitesinde vardı. Bir kaç ay önceki shout lara bakarsanız bulabilirsiniz.
İncitter hiç bir zaman bu temayı kullanmadı 3 4 yıldır bir İncitter üyesi olarak bunu kullandığını bir kez bile görmedim. Bir çok tema denediler ama bunu hiç bir zaman denemediler.
Whitetemp , blogrox , cosmlu bir tema ve şuanki garaman.net in kullandığı tema ve yaklaşık 2 yıldır veya daha fazla zamandır v1 Edit sharetronix kullanıyorlar. Diğer farklı iki temayı da gosterirseniZ belki bunlar diyebilirim.
Ve evet içerik olarak microblog bir tema ve güzel. Kötü olan ücretsiz olanı parayla satıyor olmanız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:46:36 -->-> Daha önceki mesaj 16:44:26 --

Yanlış hatırlamıyorsam bu tema hug.me nin editlenmis hali

Ücretsiz olan bir temayı satmıyorum bu temayı satın aldım ve bana satan kişiden satış için onay aldım yabancı birisi çoğu yerini kendim türkçeleştirdim ayrıca sizden link istemiştim buyrun ücretsiz bir tema madem linki gösterin inanacağım o kadar aradım çünkü ben sharetronix teması hiçbiryerde rastlamadım nedense _?