Birden cok arkadasla calismayi dusunuyorum.
Youmlar sallamasyon olmayacak yabi oo cok tskler , guzel bilgi icin sagol gibi seyler olmayacak. 5 saniye yaziya goz gezdirip ne ile ilgili oldugunu anlayip ona gore bisey yazacak. Yarim cumle ile 1 cumle arasi.1 cumleden fazla yazilmayacak.
Sistem cok basittir. Yazi karsiniza gelir, altta yorum yazma yeri olur. Yorumu yazdiktan sonra yorumu kaydet ve oteki yaziya gec yazar. Yani otobuste giderken bile icerik saglayabilirsiniz. Kota dostu paneldir. 100 yorum yazarsaniz en fazla 5 mb internetiniz gider.
Kaba taslak hesap yaparsak, bir yorum 15 saniye alsa (ki bazi yorumlar 10 saniye civari, bazilari 20 saniye alabilir. Pc basinda olanlar icin / Ortalama konustum) dakikada 4 , saatte 240 yorum yapar. Sayfa degistirme ve arada mola dusunulurse 2 saatte 480 degil, 300 ustu bir yorum yazmaniz demek oluyor. Istediginiz fiyati buna gore veriniz.
Fiyat uzerinden %10 ila 20 arasi performans,kalite ve azladan calismanizla dogru orantili primler odenebilir.
ayni sekilde etiket girme isi de vardir. Yorumu yazdiktan sonra etiket girme (3ila5arasi) etiket girme youm yazmadan zor oldugu icin 2 saatte yorum+etiket 200 civari eklenebilir diye tahmin ediyorum.
Devamli - parttime calisacak arkadaslar araniyor.
pm gönderildi cevap bekleniyor.