eskiden bu spoof olayları biraz daha rahattı ama bildiğim kadarıyla artık pek mümkün değil. bana göre en mantıklı gözüken sunucunuza ekstra ip tanımlatıp saat engelinde ip atlatmak.
fsockopen vs. de kullanacak olsanız sonuçta bi uzak ip kullanacaksınız. e host bulmak zor diyorsunuz. o zaman iş yine dönüp dolaşacak tanımadığınız iplere yani proxy'lere gelecek

ücretli proxy hizmeti veren yerler var ama o sunucunuza ip tanımlamadan daha masraflı olabilir belki. tam bilemiyorum. ya da
http://proxylist.hidemyass.com/ şunu bi botla çekip ilk mesajımda yazdığım gibi proxyleri kontrol ederek kullanabilirsiniz.
burası $24.95e (ömür boyu tek ücretle) txt olarak gönderiyormuş. o da değerlendirilebilir. maile bağlanır txtyi açar sağlık durumuna bakıp listenize ekleyebilirsiniz. 2 bot yani biri proxy ayıklatıcı bir diğeri de sizin diğer curl kullanacak botunuz
dediğim gibi ben denedim sağlıklı değildi kendi sunucumdan talebi yapıyorum. engel yiyene kadar da devam
hocam proxy fikrine sıcak bakmıyorum post işleminde gecikmeler, proxy adresinin geçerliliğini kontrol etme vb zorlukları var.
Ayrıca bahsettiğiniz sunucuya ekstra ip tanımlatmanın bir sınırı olmayacak mı?
Şimdi şöyle düşünün örneğin sitemde ziyaretçilerden saatte 1000 sorgu yapılsa, curl işlemiyle request yapacağım webserver, her ip için saatte max 5 sorgu hakkı verdiğine göre her saat 200 farklı ip'ye ihtiyaç duyulması anlamına geliyor...
Bu arada aklıma birşey geldi hocam, işe yarayan bir php botu yazıp bunu insanların hostlarında kullanımına ücretsiz sunarak, botun çalışacağı hostun ip si ile o hostta uzaktan curl ile sorgulama yaptırıp webserver'dan gelen yanıtı ana server'a api ile çekip ziyaretçiye gösterebilirim diye düşünüyorum bilmiyorum mantıksız mı tabi bu dediklerim kısa zamanda gerçekleşecek bişey değil o ayrı