Çok üzüldüm hocam gerçekten. İnşallah bir şey olmaz eğer avukatlar para isterlerse r10'dan toplayalım bence.
Allah razı olsun hocam düşünmeniz yeterli.Ücretsiz avukat talebinde bulunacam bakalım sonuç ne olacak.
Merhaba arkadaşlar
Yazıyı bir avukata gösterdiğinden senden hiçbirşey alamayacaklarını zaten söyleyecek. Burda panik yapacak bir durum yok.
İkinci bir konu T.C vatandaşına bu tür yasalara aykırı bir durumda maddi bir ceza kesilecekse bunu ilgili birimlerin yönlendirmesi ile mahkemeler yapar. İŞKUR size direk bir ceza kesemez. Size bu yazıyı yollamış yazının içinde zaten itiraz etmenizi söylüyor. İtiraz etmediğiniz takdirde siz bunu kabul etmiş oluyorsunuz.
Artı bu yazıyı size Pendik hizmet merkezi göndermiş. İş kur para kesme ceza yetkisi Bakanlık İş teftişe aittir.
Siteden yayını kaldırın. Bir avukat ile görüşüp karşı dava bile açabilirsiniz. Size ilk uyarı yapılmadan böyle bir ceza zaten yasal olmayacaktır. Dediğim gibi o yazıyı normal bir avukata gösterin size bunları diyecektir.
Aynı Olay benimde başıma geldi Sene 2011 şimdi yaptığımı anlatacam sonra sıkıntı olur. Arkadaşlar ben karşı dava bile açtım.
Bu yazı sizi korkutmaya yönelik bir yazı. Gidin bir avukata gösterin yada burda avukat varsa sana yol gösterir.
İtiraz et hiçbirşey yapamazlar
Bunlar benim tecrübe ve fikirlerim. Sorumluluğu sana ait tabi
Avukata gidecem gerekli yapılacak birşey var ise onu yapacam.Umarım dediğin lafları avukatlarda söyler.
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Ancak tarafınıza bir tebliğat uyarı mail. vb şeyler gelmeden hangi kurum olursa olsun hakkınıza cezai işlem uygulayamaz diye biliyorum. size herhangi hukuki bir uyarı gelmediyse cezai işleme acilen itiraz ediniz ve sağlam bir avukatla davayı sizde işkura açınız. Umarım Rabbim yanınızda olur. büyük geçmiş olsun ..
Tarafıma tebligat olarak direk para cezası geldi ne uyarı maili ne de sms,telefon bildirimi gelmedi. Allah razı olsun inşallah Allahın izniyle aklanacam
Hocam geçmiş olsun. Bence basına bildirerek yardım talep edebilirsiniz.
Sağolasın.Basına bildirmeyi düşündüm öncelikle bir avukat ile görüşeyim
Bu nasıl bir yetkidir arkadaş uyarı ikaz yok mahkeme yok savunma hakkı müdafa yok

dilekçede muhalefet suçu eklemişler birde yargıya başvur vatandaş olarak vergi ödemekten başka yasal bir hakkımiz yok mu kardeşim de yok işkur haklıymış ta yok yalnızca parasını ödeyen istihdam sağlarmış padişahlik sistemini kurmuşlar adamlar ne kopartırsak kardir ya yerse

mantığı
Vallaha arkadaşım bende anlamadım.Avukata gidecem inşallah iyi birşeyler söylerler.