Crazy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman aman sakın bulaşma benim başım çok yandı kapattırmak için akla karayı seçtim hiç bir muhatap bulamıyorsun.

10 gün internete giremedim, Yüzlerce kez aramama ragmen sorunumu çözemediler teknik eleman gönderiyorlar eve gelip bakıyorlar hattınızda sorun yok deyip gidiyorlar.

modeminizde sorun var gözüküyor dediler modemi aldim götürdüm bilgisayarcıma modemin saglam oldugunu benim modem üzerinden internete girdigini gözümle gördüm. Daha sonra kablolarda sorun oldugunu belirttiler onlarada baktırdım hiçbir sorun yok yani benden kaynakli hiçbir problem yoktu.

Sözleşme yapılmış iptal edemiyoruz interneti kullanamiyoruz ama fatura gününü 1 gün geçince internetimiz kesiliyor. Sözleşmeyi fes edersek belli bir fatura geliyor, zaten 10 günde yaklaşik telefon faturaları vs 200 liram gitti.

İlk 6 ay 35 TL demişlerdi seneler önce sürekli 50 55 geliyordu sonrasında 55 60 olacak dediler, 90 95 TL fatura ödediğimi biliyorum neler çektim sakın bulaşma hocam başın çok yanar.
Yaşadıklarından korkuyorum bende aynen öyle kardeşim, valla geçmiş olsun ya yorumun için teşekkür ediyorum. Kaliteden şaşma diyorsun... Fes etmek zaten sıkıntı..

Muaddib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

TTNet İle sözleşmen var ise verdiğin taahhüt gereği bir ceza ücreti çıkartırlar. Bu ücret aldğın kampanyaya göre değişiyor. 50 TL ile 250 TL arası olabiliyor. O nedenle Taahhüdün var ise önce TTNet ile konuş ve iptal edersem ne öderim ne kadar ücret çıkar sor.

TurkNet tarafına gelirsek de , uzun yıllardır hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Alternatif operatörlerin her zaman destekçisi olmuşumdur.

Saygılar.
Kardeşim bu yorumun ile rahatlattın beni, teşekkürlerr. Sadece taahhüt rahatız ediyor zaten.

Garage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TTNet ile devam edin bence.
Kalitesinden şüphem yok fakat, ufak şehirde olduğumuz için fazla mb veremiyorlar.. Teşekkürler..