Yazsam mı? Yazmasam mı diye düşünüyorum sabahtan beri ama en iyisi yazayım. Neden yazıyorum peki?
@googleseouzman; nickli arkadaşı tanımıyorum bile. Hatta SEO işi yaptığı için rakibim!
Ancak adamcağız buraya gelmiş bir konu açmış. Konunun yeri yanlış olabilir, eyvallah. Sağ üstte report butonu var. Bir tıkla reportlarsınız, gönüllü moderatör arkadaşlar uygun kategoriye taşır konuyu.
Fakat benim anlamadığım birşey var.
Adam ister 800TL der 10 domainli ağa, ister 8000TL der. Sizi ırgalayan ne burada? Ya da adamın konusundan "taktik" öğretmek ne kadar ayıp. Üstelik bu bir ticaret konusu. Burada o yorumları yazan kişilerde ticaret yapıyor. Hiç mi esnaf terbiyesi yok sizde?
Kimse kusura bakmasın ama böyle bir ayıba bundan başka sorulacak soru, kelâm yoktur.
Biz de yapıp biz de kazanalım o zaman (kazanamadılar) psikolojisiyle hareket ettiğiniz için sanırsam çekememezlik var. Ya da ticareti öldürmek.
Kesenize uygun değilse almazsınız arkadaşım. Ya da hocam fiyat biraz pahalı değil mi gibi, "delikanlı" bir soru yöneltirsiniz.
Ama gelip burda adamın "ticaret" konusunda domain ve hosting ne kadara maal edilir, ne ne kadara yapılır gibi bilgiler paylaşmak tamamen terbiyesizliktir.
Allah herkese kuldan utanç nasip eylesin.
Konuya ilk ve son mesajımdır.
imzanıza yakışan yazınız için teşekkür ederim. zaten baltalayan kişilere sorduğumuz soruların cevabı gelmiyor. 0.50$ millet domain alıyormuş haberimiz yok, kuponların tek kullanımlık olduğunun bile farkında değiller. kimse yazmadı her biri yıllık 15TL ye 100 IP alacağımız bir firma.. maalesef şaşırdım yazılanlara. Allah'tan sizin gibi insanlar da konuya giriyor da sadece kendimiz savunma durumunda kalmıyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:44:35 -->-> Daha önceki mesaj 14:36:17 --
Network Solutions üzerinden 0,50$ domain alım kodu sanırım 2-3 gün önce patladı. Dönem dönem o tarz kodlar piyasaya çıkıyor henüz bu koddan habersizseniz maalesef sektörden ne derece uzak olduğunuzu göstermiş olursunuz. 2 liraya aracılardan aldığım pek çok domain var ve tamamını 0 regletmiştim. Kısacası yalan değil.
Aynı şekilde R10 üzerinde Google Optimizasyon kategorisi üzerinde hiç bir satış yapılamayacağından bihaber olmanız 2. fiyasko.
A class ip host fiyatlarını bilmediğim için yorum yapamayacağım.
Amacım konuyu baltalamak değil sadece söylemek istedim. Doğru kategoriye taşındıktan sonra hayırlı satışlar diliyorum.
bu kodlarla 1 tane alabiliyorsunuz. 2 liraya com,net,org benim 0 regleteceğim domain varsa ben 100 tane alayım yazdım bu kadar açık yazıyorum. sektörden uzak kelimesini kullanabilmen için çok fırın ekmek yemen lazım benim yaşım 32 işim seo uzmanlığı. Ankara'da ofisimize bekleriz, 7 kişi çalışıyoruz, şimdi adresi PM atıyorum size, çayımızı içmeye bekleriz.