Yazsam mı? Yazmasam mı diye düşünüyorum sabahtan beri ama en iyisi yazayım. Neden yazıyorum peki?
@googleseouzman; nickli arkadaşı tanımıyorum bile. Hatta SEO işi yaptığı için rakibim!
Ancak adamcağız buraya gelmiş bir konu açmış. Konunun yeri yanlış olabilir, eyvallah. Sağ üstte report butonu var. Bir tıkla reportlarsınız, gönüllü moderatör arkadaşlar uygun kategoriye taşır konuyu.
Fakat benim anlamadığım birşey var.
Adam ister 800TL der 10 domainli ağa, ister 8000TL der. Sizi ırgalayan ne burada? Ya da adamın konusundan "taktik" öğretmek ne kadar ayıp. Üstelik bu bir ticaret konusu. Burada o yorumları yazan kişilerde ticaret yapıyor. Hiç mi esnaf terbiyesi yok sizde?
Kimse kusura bakmasın ama böyle bir ayıba bundan başka sorulacak soru, kelâm yoktur.
Biz de yapıp biz de kazanalım o zaman (kazanamadılar) psikolojisiyle hareket ettiğiniz için sanırsam çekememezlik var. Ya da ticareti öldürmek.
Kesenize uygun değilse almazsınız arkadaşım. Ya da hocam fiyat biraz pahalı değil mi gibi, "delikanlı" bir soru yöneltirsiniz.
Ama gelip burda adamın "ticaret" konusunda domain ve hosting ne kadara maal edilir, ne ne kadara yapılır gibi bilgiler paylaşmak tamamen terbiyesizliktir.
Allah herkese kuldan utanç nasip eylesin.
Konuya ilk ve son mesajımdır.