googleseouzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da bir ilki gerçekleştiriyoruz.
Sizin SEO Ağınızı biz kuruyoruz. Nasıl mı?

Önce sizden sektörünüzü öğreniyoruz,sonra
Sizin için en uygun domainleri buluyoruz,
PR'li, geçmişten temiz ve kaliteli linkleri mevcut,
sektörünüzle direk veya dolaylı olarak alakalı domainleri
öncelikle com, net, org olacak şekilde,
eğer kaliteli domain ise info ve biz de dahil olacak şekilde alıyoruz.
Sizin için aldığımız her bir domaini A class IP farklı hostinglere koyuyoruz.
Sizin için web sitesini kuruyoruz, sektörünüz ile alakalı en az 10 sayfa içerik oluşturuyoruz.
Resimler ve makaleler de dahil sitelerin site içi optimizasyon işlemlerini yapıyoruz.
Linki az olan domainler için yine farklı yerlerden backlink çalışmasını yapıyoruz,
bu hem sitenizin sektörel gücünü artıracak hem index hızını artıracak hem de güçlü bir
destek sitesi olmasını sağlayacaktır.
Domain ücretlerini biz ödüyoruz, A class hosting ücretlerini biz ödüyoruz,
tüm site içi seo ayarlarını ve web site kurulumlarını, site içeriklerini ve
resimlerini biz giriyoruz.
Bu sayede size bir ağ oluşturuyoruz. Birbirinden tamamen bağımsız hazırlanmış bu web sitelerinden
ister sadece kendi sitelerinizi destekleyin, ister başkalarına destek sağlayın, isterseniz link satışı yapın,
her şeyiyle 1 yıllığına sizin kullanımıza sunuyoruz ve uptime durumlarını da sizin için 1 yıl boyunca biz takip ediyoruz.
1 yılın sonunda tarafların isteği ile aynı ücretlerle devam etme garantisi veriyoruz.
Bütün bunları neredeyse bedava denecek fiyata yapıyoruz.
Bununla da kalmıyoruz, seo ağını oluşturduğumuz arkadaşlarımıza, isterlerse bundan sonra izleyecekleri yolu tek tek anlatarak
seo danışmanlığı hizmeti veriyoruz. SEO Amokas kalitesiyle herkese kendi SEO ağını kurması için fırsat sağlıyoruz.

İşte paket fiyatlarımız:

İLETİŞİM:

PM

http://seo.amokas.com/

Telefon: 0850 303 16 56
Mail: info@amokas.com
arkadaşı tanımam ama seodan anladığı kesin çünkü benim 2.sırada olduğum kelimede gözlem yaparken arkadaşı gördüm 5. sırada bir den çıktı güzel ilerliyor zorlasa geçicek beni :P