Merhaba ,
Öncelikle bu projeye başlama amacım satış yapmak için olmadığını , Sadece aşırı derecede üşengecim.Hatta bunun derecesini videoyap token verici yaptığımı söyleyerek belirtmek istiyorum

biraz aşırı olsada bütün projelerim benim işime yarayan zamanımdan %200 tasarruf yapmamı sağladı.
Projeye gelirsek sizin saatler boyunca araştırma yapıp bulduğunuz kanalları , program sadece 3 dakikada listeler.Kısaca işleyişinden bahsediyim bir kelime yazıyorsunuz ve butona basıyosunuz.Programın Yaptıkları Sırasıyla Şöyledir ;
-Youtube'de "Bu ay" veya "Bu Hafta" ve "En Çok Görüntülenenler" Filtresine Göre Arar.
-İstediğiniz Sayfaya Kadar Kanalları Çekebilme
-Aynı Olan Kanalları Siler (Her Kanaldan 1 Adet Kalır)
-Kanallara Tek Tek Girerek 5000 Abone Aşağısındaki Kanalları Listeye Abone ve Görüntülenme Sayısını Yazar.(Spamlık kanalları gösterir)
programın işleyişi uzaktan aşırı derecede kolay gelebilir ama gerçekten inanılmaz bir zaman tasarrufu sağlıyor.
ayrıyetten bazı işinizi kolaylaştıracak özelliklerde mevcut ;
-c:/spamkanallar/ bu klasöre listedeki bilgileri kayıt etmek.
-x ve y arasındaki kanalları varsayılan tarayıcımda aç.
-listedeki tıkladığınız kanala varsayılan tarayıcıda girer.
Programın Fiyatı :
100 TL (1 Bilgisayara Sınırsız Lisans)
Referans : Alex kendisi yorum yapıcaktır.
Özelden sormak istedikleriniz için skype : ******.counter
Projemi, hayalimdeki botu Aykut'a anlattığım da ne desem saniyesine yaptı.
Ortaya öyle bir bot çıktı ki, size sattığı için kıskanıyorum
Keywords; " xxx " olsun, bunu manuel olarak aramak ve tüm kanalları bulmak 5 saat ise program bunu 5 dk da yapıyor.
Al sana bu kanalları spamla diyor, tam üşengeç adam işi

Çok değerli bot oldu.
250 ye sat dedim bak 200 yazmış

Bot efsane oldu, kullanınca anlayacaksınız
Programı aldım, kullanmaya başladım da hemen. Açıkçası yazacağı kelimeleri bilen biri için nimet gibi program. Hani "ayda 10k üstü kazanmak istiyorum, spam yapacağım adam akıllı, çalışacağım" diyen herkese de tavsiye ediyorum.
200 lirayken görsem yine alırdım. Programın ederi 20-30 lira değil. Tek seferlik olması paranın 100 lira gayet uygun. Şöyle diyelim eğer programı kullanmasını becerebilirseniz getirisi binlerce lira. O nedenle kesinlikle ideal fiyatı da benim görüşüm 100 liranın üstünde. Ellerinize ve fikirlerinize sağlık
@Alex ve
@zQrrQ
İsterse 1000 TL ye satar. Alan alır, almak isteyip alamayana yardımcı olur, almak istemeyen almaz. Hasetlik kalp hastalığıdır, haset ettikçe haset edilen daha çok yükselir, haset eden haset ettiğiyle kalır psikolojisi bozulur.
Sizin dediğiniz gibiyse şayet, alana ders olur, tecrübe olur. Kimse para kaybetmeden para kazanmıyor internetten. Ki program gayet başarılı. Bana faydalı olmazsa 10 gün sigara içmem onun parasını yine çıkartırım. Denemeden olmuyor.
Merhaba arkadaşlar dün programı satın aldığımı yazmıştım, bugun denedim gerçekten muhteşem bir şey, kısa zamanda yüksek derecede kazanç isteyenler arkadaşlar için bire bir derman

kelimenizi yazın arkanıza yaslanıp çayınızı için 2 dkkaya yüzlerce kanal hazır tekrardan program yapımcısı @
zQrrQ
hocama teşekkür ederim verdiği emek gayet büyük, spamcı arkadaşlar için almalarını tavsiye ederim teşekkürler iyi çalışmalar....