Merhaba,
Konu başlığı ne kadar doğru ne kadar açık bilemiyorum. Kısaca konuya gireyim.
Bir pedal grubum mevcut. Çok ünlü bir bisiklet grubum. Bu bisiklet grubunu yıllar öncesinden kurdum. Kemik kadrosu yüksek. Herkes formalı isim soy isim kan grubu vs yazmakta. Yani uzun süredir turlara çıkıyoruz.
Şimdi ben henüz internet sitesi kurmadım. Ancak kuracağım. Bu bir kesin oldu. Onun haricinde şimdi işin işleyişi hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var. İsimi tescillendirmek istiyoruz yani yanlışta yazıyor olabilirim. Bu pedal grubumuzu nasıl yasal hale getirebiliriz? Örneğin formamızın logosu mevcut. .PSD haliyle.
Şimdi bizim adımızı kimse kullanmasın istiyoruz akabinde yasal bir pedal grubu olmak istiyoruz. Bunun için bisikletliler derneği gibi sayısız dernekler var ancak bizim dernek türevi istemiyoruz. Bunu nasıl tescillendirebiliriz yada bazı hakkına sahip olabiliriz.
Noter mi bu işi hal ediyoruz, yoksa mahkemeler mi? Tam olarak bu konuda aşırı bilgisizim. Kimseye de sorup yalan yanlış bilgi almak istemedim. En iyi kaynak şuan için R10 ailesi. Değerli yardımlarınızı sunarsanız mutlu olurum.