Tolgao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gördüğüm eksiklikler şunlar, belki bir sonraki güncellemede düşünürsünüz.

- Caps yapma kısmı eklenebilmesi lazım. Kullanıcılar resmi ekleyip, yazıyı yazıp, site üzerinden kendi capslerini üretebilmeli. Ya da orada hazır olan resimlere istedikleri yazıyı yazıp, kendi capslerini oluşturabilmeli.
- Eklenen resimlerin sağına ya da altına otomatik siteadi.com şeklinde text işlenmeli.
- Üye olurken e-mail ile bildirim almayı kabul etmeli kullanıcılar, ve her gün bir kaç caps'i toplu mail atabileceğimiz bir bölüm olmalı yönetim panelinde.

Oldukça güzel bir script olmuş, elinize sağlık. Umarım oldukça gelir sağlarsınız.
Selam,

Caps özelliğini malesef eklemeyeceğim. Bunun ana sebebi, Arwell'in sadece caps (İngilizce adıyla meme) paylaşım sitesi olmaması. Bazı insanlar fotoğraflarını sergilemek için de kullanıyorlar. Caps oluşturmak için, memeful.com gibi adresleri kullandırabilirsiniz kullanıcılarınıza.

Watermark özelliği mevcut. Transparan bir resim oluşturup yazıyı yazın, otomatik olarak tüm resimlere eklenir.

Bunu yakın bir zamanda ekleyeceğim. Mail desteği ve genel olarak kullanıcı public ve profil sayfası düzenlemeleri ile buna imkan sağlanacak, ancak hangi güncelleme ile gelir bu konuda bilgi veremiyorum şuan. Bazı proje sahipleri en ufak değişikliği bile yeni versiyon olarak duyuruyorlar. Arwell'e gelen her güncelleme, kapsam olarak büyük oluyor.

Teşekkür ederim.

grdiyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
RSS ve sitemap eklediniz mi?
Selam,

Codecanyon üzerinde cevap vermiştim, ancak buradan da vereyim. Sitemap özelliği bir sonraki güncelleme için planlandı, ancak RSS özelliği şimdilik diğer güncellemelerde eklenmek üzere yapılacaklar listesinde tutuluyor.