Max275 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değeri olmasının önemi yok hocam. Çünkü PR 5 - 10 site de millet yığılıyor buda ayrı bir konuya çünkü bir çok kişiye göre değerli. Ki zaten bu durumda değerli olsa da uzun sürede yararlı olacağını sanmıyorum. KONU, 10 PR5 ve Full tanıtım yazısı dolu sitelerin olduğu konuların aşırı dikkat çekip ucuza yüzlerce satış yapması.

Fiyat göreceli bir kavram hocam. Emeği ile iş yapan kişi isterse pr0 siteye 100 tl ister. O alıcı ile satıcı arasında.

Dikkat çekmek istediğim konu kişilerin HAKKI ile yapmasının neredeyse imkansız olduğu ve benim yaklaşımımca uzun sürede yarardan çok zarar verecek onlarca siteden aşırı ucuza tanıtım yazısı almak.
Söylediklerimi yanlış anlamışsınız. Eğer hacklink ile bu pr değerlerine ulaşıldıysa zaten tanıtım yazısı alınmaz. Ama düşen domain alınmışsa, siteyle adam ilgileniyorsa, yazılar iyi sırada çıkıyor ve site ziyaretçi çekiyorsa o siteden tanıtım yazısı alınabilir.

Fiyat görecelidir kabul. Pr0 siteye adam 100 değil 1000 tl de ister. Ama hiçkimseden tanıtım yazısı alamaz. İstemek farklı, olan farklı.

Dikkat etmek istediğiniz konuyu anlıyorum. Size hak veriyorum. Tabiki emek ile bir yere gelen site benim gözümde daha değerli. Ancak bu işin birde Google tarafı var. Önemli olan Google ın gözünde değerli mi? Değerli ise tanıtım yazısı alınır, değersiz ise alınmaz. Bu sizi illegal yollara götürmesin.

Benim elimde de düşen bir domain var. Ben 10 tane yazı varken sitede başkasından aldım siteyi. Çokta kaliteli bir site. Birkaç tanıtım yazısıda sattım. Baktım baya değerli artık tanıtım yazısı satışı yapmıyorum. Eğer siz kendi sitenize kaliteli diyorsanız siz neden tanıtım yazısı satışı yapıyorsunuz?

Tanıtım yazıları site sahiplerinin başına bela olacaktır zamanla. Site değerini düşürür. Zamanla ceza alacak duruma gelirsiniz. Gözden çıkarabildiğiniz sitelerden tanıtım yazısı satışı yapın.