Max275 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde görüşüm o yönde zaten. Ama çılgınlar gibi alınıyor.

10 adet pr5 alexa şu olan siteden satış atıyorum 50 tl diyor herkes yığılıyor.

Ancak diğer taraftan tekli satış konularında cidden çok güzel siteler var pr5'te 15-30 hatta 50 tl satanlar var. Onlarda satış yapıyor. Ki zaten bilen kişilerin o kişilerden aldığına eminim.

Yani 10 pr5 sitede 50 tl satış yapmak yerine 1 pr5 sitede 50 tl satsa çok daha güzel olmaz mı? Yani aklı olan öyle yapar.

Tamamen tanıtım yazısı dolu bazen görüyorum bir kaç aylık sitelerin pr5 olması insanlara hiç mi anormal gelmiyor? Oyle sitelerden almak, güzel bir site için almak büyük risk bence.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:57:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:56:20 --

Hocam sadece fake pr değil.

Hacklink ile PR kasanlar var, yada düşmekte olan PR li domainleri kapıyorlar ancak o domainler gerçekte prli sayılmıyor bence.

Bir siteden link alırken analiz yapmak gerek. Bu site nerelerden link almış. Kaç link çıkışı var ne kadardır açık. Çünkü kötü sitelerden link almak sizinde sonunuzu getirir. Kısa vadede işe yarar ama.

evet o konuda çok haklısınız,hakkını veren site çok çok nadiren çıkıyor.hacklink tonla zaten.