Oncelikle şunu soyleyim verdiğin link 21 Mayıs ait yani geçen ay yapılan bir panda güncellemesi bildirilmiyor dayanağı mi sormuşsun verdiğim linkte bulunan searchengineland.com linkin de detaylı açıklama var geçen ay yapılan güncelleme için panda olup olmadığı ile ilgili açıklama yapılmadı ve bu haftalarda yeni bir güncelleme olası olduğu bildirildi ki bende aksini söylemedim bu yeni güncelleme nin panda olma olasılığı çok yüksek ve ilk yazan ben olduğum icin tahmininin bu yönde olduğunu da baştaki postumda belirttim.
önerim dir lütfen postaları oku ve ondan sonra laf karıştır
yinede inceleme için teşekkür ederim.
Panda 4 baslangici 21 mayis
Bu guncelleme 2 ay civari surdu, forunda bir cok guncelleme bitmedimi, guncelleme ne zaman bitecek konulari mevcut.
21 mayistan bu zamana kadar gecen sure 3 ay, bunun 2 ayi zaten guncelleme ile gecti. 1 aydir siteler yerlerinde duruyor.
Burada uzun zamandir beklenen guncelleme diye laf karistiran sizsiniz. Daha guncelleme biteli 1 ay olmus panda 5 cikardiniz.
Bu konuda bence falza laf yerine varsa ispatiniz buraya koyarsiniz herkes gorur.
He dersenizki bu bir öngörudur, o zamanda panda guncellemesi basladi seklinde baslik acilmaz.
Cumleten hayirli geceler