Oppon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şöyle. 1 aman youtube ban yedim,reklam çıktı çıkmadı,partner aldı almadı,video upload olmadı,internetim yavaş upload edemiyorum gibi sorunlarınız olmuyor. bana youtube'dan link bulup 3 saatlk video linki gönderiyosun diyosunki yarına bunu paylasmak istiyorum uygunsa link hazırla gönder. Kendi kanalıma yükleyip sana link atıyorum ve hiç bişeyle ugrasmadan paranı alıyosun. Bence mantıklı ?
Hocam youtube olmazsa, dailymotion var. (şahsen ben kullanıyorum.)

Ayrıca şu var; siz bir kere para ödeyeceksiniz. Ama devamlı para kazanacaksınız. Yani adam kendisi ekler hem ilk seferde daha fazla para kazanır hem de devamlı video izlendikçe para kazanmaya devam eder.

Ancak, bu projeyi bu şekilde değil de, farklı bir şekilde geliştirirseniz o zaman olur. O da nasıl mı? Bedavadan Editöryal hizmet verirsiniz.

Yani karşıdaki adamın web sitesine konu girersiniz. Başlık, açıklama, etiket seçimi, görsel eklersiniz, all in seo eklentisindeki title, description, keywords girersiniz ve kendi kanalınızdaki videonun embedi eklersiniz. Bu şekildeki bir proje daha da geliştirilebilirse anca bu şekilde olabilir diye düşünüyorum.

+Hee ben sadece yüksek facebook sayfası olan kişiler için düşünüyorum dersen o tarz yüksek sayfaları olan kişilerin zaten kendi kanalları var. Kimi youtube, kimi dailymotion, kimi web.tv kullanıyor.
Hatta bir çoğu zaten web sitesi açıyor. Hiti web sitesine gönderiyor. Hem normal site reklamlarından hem de video reklamlarından kazanıyor.

Yani 10k, 20k sadece facebook sayfası olan kişiler buna sıcak bakabilir. Ve onlarlada uğraşmak gerçekten zor olur.