MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Footer veya Herhangi bir link tipinin ölmesini, etkisini yitirmesini beklemek çok yersiz. Footer eskiden 10 etkiliydiyse, şimdi 20 etkili. Niye Diyeceksiniz, bunu şöyle açıklayabiliriz sanırım ;
Önceleri Hem siz, Hem rakibiniz Footer link alırdı. Sizin link aldığınız site, Rakip sitenin aldığı linkten daha kaliteliydiyse ; 1-0 önde başlardınız.

Şimdilerde ise akıllıca link kullanamadıkları için bir çok kişi footer link almıyor. Alanlarda Hunharca aldıkları için Daha çok zarar görüyor. E sonuç diyeceksiniz .. işte Püf nokta burada.
iyi bir sitede güzel bir footer link aldınız. Rakibiniz Footer link almıyor Sonuç : Footer link aldınız +1, Rakibiniz link almadı -1. Neticede Sizin Skor oldu 2-0. Umarım izah edebildim kendimi.
Müsadenizle birşey sormak istiyorum. Kendi sitelerim var 3-4 tane hepsi aynı sunucuda barındırılıyor. Bunlar arasında birbiirlerine footer link vermek sakıncalı olurmu? Faydası olurmu?
Bugün yazınızı okuduktan sonra yaptım ama içime bir kurt düştü. Spama düşmeyelim durduk yere.